Malatya’dan Pütürge kırsalona ziyaret

Malatya genelinde hizmet ve yatırımlarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi özellikle kırsal mahallelerde büyük zorluklarla mücadele ederek hizmetlerini sürdürüyor.

08 Ağustos 2021 Pazar 17:01
Malatya’dan Pütürge kırsalona ziyaret

MALATYA (İGFA) - Pütürge İlçesi Tepehan ve Şükan, mahallelerine yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Gürkan’a AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, MASKİ Genel Müdürü, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları eşlik etti.

Hizmetlerden dolayı teşekkür eden Şükan Mahalle Muhtarı Bedri Dündar, “Mahallemizde yazın tozdan kışın ise çamurdan dolayı çok sıkıntı çekiyorduk.  Sayın Başkanıma bizi çamurdan kurtardığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Pütürge’lilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, "Pütürge’de gittiğimiz her mahallede çok sıcak bir şekilde bizleri karşılıyorlar. Bizim görevimiz hizmet etmek. Biz yola çıktığımız zaman iki yıl içerisinde mahalle bazında asfaltsız hiçbir yerleşim yerimiz kalmayacak. Allah’a şükür sözümüz yerde kalmadı bütün Malatya’nın genelinde 13 ilçe ve 718 mahallesinin tamamına asfalt götürüldü. Cumhuriyet tarihinin rekorudur. Ekiplerimiz hizmet destanlarını dağlarda yazıyor. Bu çalışmaları gerçekleştiren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekiplerini tebrik ediyorum. Bu ifadelerimiz siyasi olarak söylenmiş olduğu dile getirilmekte. Yapmış olduğumuz asfalt çalışmaları bu yılla birlikte 3 bin km diyorum ama bunun içinde yama çalışmaları, stabilize çalışmaları ile yol iyileştirme çalışmaları bu 3 bin km asfaltın içinde yer almamaktadır. Bizlere bu imkanı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz vatandaşımıza medeniyetin temel esası olan yolların standartlarını ve kalitesini yükseltmektir. Malatya’nın 718 mahallesine ulaşımda herhangi bir sıkıntı olmadan rahatlıkla gidilebilmekte. Yollarımız asfaltlanarak belirli bir standarda kavuşturulmuştur” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SakaryaYangınTCDDVagon
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37