Manisa Akhisar’da grup yolunda asfalt çalışma tamamlandı

Manisa Akhisar’da Zeytinliova Mahallesi çevresindeki mahalleler arasında bağlantıyı sağlayan grup yolunda Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmasını tamamladı.

03 Ağustos 2021 Salı 12:21
Manisa Akhisar’da grup yolunda asfalt çalışma tamamlandı

MANİSA (İGFA) - Bu sezon 1200 kilometre hedefiyle il genelinde yol yapım çalışmalarına özveriyle devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Akhisar’da Zeytinliova Mahallesi çevresindeki mahalleler arasında bağlantıyı sağlayan grup yolunda asfalt çalışmasını tamamladı.

Yürütülen çalışmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu; Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kağan Tunçelli, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Sindelli Mahallesi’ni ziyaret ederek, bölgedeki mahalle muhtarlarıyla buluştu.

İl genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla ekiplerimiz sahada özveriyle çalışıyor.  Hedefimiz il genelinde 1200 kilometre asfalt çalışması. Şu an, 7 farklı noktada asfalt çalışmamıza devam ediyoruz. Demirci’de bir ekibimiz çalışıyor. Sarıgöl’de, Alaşehir’de çalışan ekibimiz var. Merkez’de Yuntdağı’nda bir ekibimiz çalışıyor. Gördes’te ve Turgutlu’da ekiplerimiz çalışıyor. 2 noktada beton yol ekimiz çalışıyor. Kırsal kalkınma önceliğimiz. Yol da kırsal kalkınma için önemli. Yapılan yollar ile birlikte üreticilerimiz ürünlerini daha iyi pazarlayabiliyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ProjeGölcük
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37