Manisa Büyükşehir 2022'ye hizmetle başladı

03 Ocak 2022 Pazartesi 14:55
Manisa Büyükşehir 2022'ye hizmetle başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin muhtelif noktalarında altyapı çalışmaları ve yüksek tonajlı araçların kullanımı nedeniyle zaman içerisinde yıpranan yollarında sıcak asfalt çalışması yapacak.MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılına da hızlı başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde muhtelif noktalarda meydana gelen bozulmalar nedeniyle yapacağı sıcak asfalt çalışması için Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay tarafından yüklenici firmayla yapım sözleşmesi imzalandı.

Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Altyapı çalışmaları ve yüksek tonajlı trafik nedeniyle üstyapısında bozulmalar olan caddelerde kendi ekiplerimizle bir kısım tamirat çalışmaları yürütülmekteydi. Ancak, Yunusemre ilçemizde bulunan Akgedik Mahallesi’nde TOKİ yerleşkesine hizmet veren Organize Sanayi Bölgesinden başlayıp İzmir-Menemen karayoluna bağlanan yaklaşık 4 buçuk kilometrelik yolda aşırı bozulmalar nedeniyle yeni bir çalışma başlatma kararı aldık. Teknik çalışmaların ardından yine şehir merkezinde muhtelif cadde ve bulvarların üst yapılarında yapılacak yol çalışmalarıyla ilgili sözleşmemizi imzaladık" dedi.

10 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt çalışması yapılacağını belirten Kuruçay, yol çalışması yapılacağı noktaları da paylaştı.

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37