Manisa Büyükşehir'de 4 mevsim asfalt çalışması

17 Ocak 2022 Pazartesi 17:00
Manisa Büyükşehir'de 4 mevsim asfalt çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Birlik Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Kış mevsiminde de asfalt çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların takdirini topladı.MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan asfalt sezonunda rekorları alt üst ederken, 2022 yılına da hızlı bir başlangıç yaptı. Yol yapımında 4 mevsim dur durak bilmeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında olmasına rağmen uygun hava sıcaklıklarını fırsat bilerek sıcak asfalt atımını hızlandırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Yol Yapım Bakım Şube Müdürü Serdinç Bulut ve Güzelyurt Mahalle Muhtarı ile birlikte Güzelyurt Mahallesi Birlik Caddesinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kış mevsiminde yapılan yol çalışması hakkında bilgiler verdi. Öztozlu, “Bildiğiniz gibi Birlik Caddesini prestij cadde kapsamında orta refüjünü, peyzaj ve kaldırımlarını, aydınlatmasını yapmıştık. 2’nci etap olarak da asfalt çalışmalarını yapıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 1350 kilometreye yakın yol çalışması yaptık, tabi çalışmalar bitmiş değil. Cengiz Ergün Başkanımızın talimatıyla 12 ay boyunca 4 mevsimde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Satih kaplama bitiyor, beton yol başlıyor, beton  yol bitiyor, sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Burada da hummalı bir çalışmaya tanıklık ediyoruz” dedi. Öztozlu, Birlik Caddesi üzerinde asfalt öncesi yapılan yüzey çalışmalarında ortaya çıkan maddelerin sıfır atık kapsamında da değerlendirildiğini söyledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37