Manisa Gördes’te 30 kilometrelik yolda temel serme çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde Bayat-Balıklı-Boyalı-Yeniköy-Çağlayan-Karayakup-Tepeköy mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 30 kilometrelik grup yolunda temel serme çalışmalarına başladı.  

04 Ağustos 2021 Çarşamba 10:32
Manisa Gördes’te 30 kilometrelik yolda temel serme çalışması

MANİSA (İGFA) - 2021 yılı asfalt sezonu kapsamında il genelinde adeta seferberlik başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde 30 kilometrelik güzergahta temel serme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Bayat-Balıklı-Boyalı-Yeniköy-Çağlayan-Karayakup-Tepeköy hattında iş makineleri ile yolların kalitesini arttırmak için yoğun bir program uyguluyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da bu kapsamda, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat, Gördes Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Gün ile birlikte hat üzerinde yapılan temel serme çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında Büyükşehir heyetine muhtarlar da eşlik etti.    Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yapılan hizmetler hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37