Manisa MASKİ'den ücretsiz işlem kolaylığı

06 Ocak 2022 Perşembe 17:50
Manisa MASKİ'den ücretsiz işlem kolaylığı

MASKİ Genel Müdürlüğü, MASKİ Pratik cihazları ile vatandaşa işlem kolaylığı sağlıyor. Tamamen kurum bünyesinde oluşturulan sistem ile hayata geçirilen uygulamada abonelerden işlem ücreti de alınmıyor. Yerli ve milli cihazlardaki işlem kolaylığından tüm Manisalıların yararlanması için 100 adet cihaz ile hizmet veriliyor.MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün, abonelerine kolaylık sağlamak için hayata geçirdiği MASKİ Pratik cihazları il genelinde yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Aboneler, https://online.manisasu.gov.tr adresinden masaüstü bilgisayar, tablet, cep telefonu veya android ve İOS cihazlarından ‘ManisaSu’ uygulamasını indirerek sisteme giriş yapabiliyor.
Sisteme ilk defa giriş yapan kullanıcıların, ‘Yeni Kullanıcı Kayıt’ sekmesinden ilk kullanıcı kaydını yapmaları gerekiyor. Aboneler internet üzerinden borç ödeme, metreküp (internet bakiyesi) yükleme, geçmiş döneme ait ödemeleri görüntüleme ve makbuz alma, aylık su sarfiyatını ve su kesintilerini görüntüleme, online randevu alma ve ödeme noktalarını harita üzerinde görebiliyor.

Türkiye’de bir ilk olan ve tamamen kurum bünyesinde hayata geçirilen yerli ve milli cihazlardaki işlem kolaylığından tüm Manisalıların yararlanması için 100 adet cihaz ile hizmet veriliyor.

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37