Manisa MASKİ’den dere temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda taşkın meydana gelmemesi için Yunusemre ve Şehzadeler ilçesindeki dere yatakları ve menfezlerde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. İdare, dere yatakları ve kanallara çöp atılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

08 Ağustos 2021 Pazar 12:44
Manisa MASKİ’den dere temizliği

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalar ile yağışlı havalarda yaşanabilecek olumsuz durumlara son veriyor.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesi Atatürk, Mareşal Fevzi Çakmak, Barbaros Mahalleleri ile Şehzadeler ilçesi Nurlupınar mahallesinden geçen DSİ sulama kanalında tıkalı menfez önü, Yunusemre ilçesi Lalapaşa ve Dış Mahalleden geçen Haydar deresinde yatak ve menfez önü temizliği, Yunusemre ilçesi Evrenos mahallesinden geçen Karaçay deresinde yatak temizliği ve Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinden geçen Safrançayı deresinde temizlik yapıldı.

Yapılan çalışmalarda, dere yatakları üzerinde biriken zararlı maddeler uzaklaştırıldı ve suyun akışı sağlıklı hale getirildi. Yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı yapılan çalışmalar mahalle muhtarları ve vatandaşların takdirini topladı. İdare dere yatakları ve kanallara çöp atılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37