Manisa Salihli’de muhtarların talepleri yerinde dinlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi, Salihli'ye bağlı Çapaklı, Gökçeköy, Süleymaniye, Payrazdamları ve Adala Mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 11:52
Manisa Salihli’de muhtarların talepleri yerinde dinlendi

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek görüş ve talepleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Muhtarlık İşleri Dairesi Çapaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Us, Gökçeköy Mahalle Muhtarı Süleyman Babacan, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Rauf Özer, Poyrazdamları Mahalle Muhtarı Harun Yasa ve Adala Mahalle Muhtarı Ayhan Babacan'ı ziyaret etti. Ziyarette Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı da eşlik etti.

Daire başkanlığı ekipleri yapılan hizmetler ve taleplerle ilgili mahalle muhtarlarının görüşlerini dinledi. Mahallelerine yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini ifade eden mahalle muhtarları çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, mahalle muhtarlarına Başkan Ergün adına hediye takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliSeddar Yavuz14 Mart
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37