Manisa'yı gezerek tanıdılar

21 Ekim 2021 Perşembe 16:57
Manisa'yı gezerek tanıdılar

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, merkezi İzmir’de bulunan Manisa ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa’nın tarihi ve önemli kültür merkezlerini gezerek Manisa’yı yeniden tanıdı.MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği merkezi İzmir'de bulunan Manisa ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Manisa’nın tarihi ve kültürel merkezlerini gezerek Manisa’yı yeniden tanıdı.

İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale Şehitliği Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nda gezintiye başladı. Burada Çanakkale Savaşı’na yönelik bilgi alan dernek üyeleri, Çanakkale Savaşı’nda kullanılan askeri malzemeleri de inceleme fırsatı buldu. Dernek üyeleri daha sonra 170 dönüm arazi üzerine kurulu olan Atatürk Kent Parkı’na geçerek burada incelemelerde bulundu. Atatürk Kent Parkı’ndan ayrılan dernek üyeleri daha sonra Yunusemre Belediyesi Kültür Parkı’na geçerek buradaki İrfan Meclisi Salonu ve Osmanlı Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

Burada öğle yemeği yiyen dernek üyelerine, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur eşlik etti. Dernek Başkanı Akarsu, burada yaptığı açıklamasında derneğin faaliyet amacı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, derneğe daha çok üye kazandırarak İzmir’de yaşayan Manisalılara, Manisa’yı tanıtmaya hedeflediklerini kaydetti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37