Manisa’da haşere ekipleri bayram boyunca görevdeydi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde ilaçlama çalışmalarını sürdürdü.

26 Temmuz 2021 Pazartesi 13:49
Manisa’da haşere ekipleri bayram boyunca görevdeydi

MANİSA (İGFA) - Halk sağlığına büyük önem veren ve pandemi sürecinde çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde ilaçlama çalışmalarına devam etti. Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurban kesim yerleri ve çöp konteynerlerinde bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek adına ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla, halk sağlığını göz önünde bulundurarak, Kurban Bayramı’nda ekiplerimiz yoğun bir mesai içerisindeydiler. Bu kapsamda, kurban kesim yerlerinde ve çöp konteynerlerinde karasinek üremesine karşı uygulama yapıldı. Yapılan bu çalışmayla kötü görüntülerin oluşumuna izin verilmeyerek, haşere oluşumuna yönelik ilaçlamalar yapıldı. Ekiplerimiz belirlenen program dâhilinde, bayram sonrasında da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37