MASKİ bayrama hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince kesintisiz su temini için görevinin başında olacak.

18 Temmuz 2021 Pazar 17:10
MASKİ bayrama hazır

MALATYA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel Müdürlüğün Kurban Bayramı süresince herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için nöbetçi ekipler oluşturduğunu kaydederken, “Ekiplerimiz, içme suyu ve atık su tesislerinde oluşabilecek her türlü arızaya karşı önlemlerini aldı. Kanalizasyon ve içme suyu arıza ekiplerimiz, olası sorun ve sıkıntılara anında müdahale edebilmek amacıyla hazır bekleyecek” dedi.  

KARATAŞ: SUYUMUZU TASARRUFLU KULLANALIM                          

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, yaşanan kuraklık nedeniyle suyun tasarruflu kullanılması çağrısında da bulunarak, küresel ısınma ve iklim değişikliğinin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de özellikle son yılların en kurak dönemlerinin yaşanmasına sebep olduğunu kaydetti. Karataş, “Vatandaşlarımızdan ricamız suyu boşa harcamayalım. Gereksiz kullanımdan uzak duralım. Gelecek nesillerimiz için suyumuza sahip çıkalım” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37