MASKİ ekipleri bayramda da vatandaşın yanında

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

16 Temmuz 2021 Cuma 16:58
MASKİ ekipleri bayramda da vatandaşın yanında

MANİSA (İGFA) - Bayram tatili süresince görev başında olacak Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, Mezarlık, Ulaşım, İtfaiye, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ile MASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı İçme Suyu, Kanalizasyon, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal ile Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı ekipleri, 24 saat boyunca vatandaşın yanında olacak.  

Tüm Türkiye’de 17 Temmuz Cumartesi günü itibariyle 9 günlük Kurban Bayramı tatili başlayacak. 4 günlük Kurban Bayramı süresince de vatandaşlar, kurban vazifesini yerine getirmek için belirlenen kesim alanlarında olacak. Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için tatil ve bayram süresi boyunca görev başında olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, Mezarlık, Ulaşım, İtfaiye, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ile MASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı İçme Suyu, Kanalizasyon, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal ile Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına 24 saat esasına göre hizmet verecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37