banner55

Memduh Büyükkılıç halkla buluştu

16 Ekim 2021 Cumartesi 09:27
Memduh Büyükkılıç  halkla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'de Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bulduğu her fırsatta vatandaş ve esnafla ile buluşmaya, sohbet etmeye, onların talep ve beklentilerini yerinde öğrenmeye devam ediyor.

Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çöp Ara Transfer İstasyonlarında kullanılacak 4 Adet Çekici ve 4 Adet Semireteyler ile Hafriyat Yönetim Sistemi Tanıtım Töreni’nin hemen ardından meydan ve İstasyon Caddesi çevresindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Çarşı gezisinde Başkan Büyükkılıç ile birlikte Bakan Yıldız ve Başkan Çopuroğlu vatandaşların ve esnafların sıcak, samimi ilgisi ve sevgisi ile karşılanırken, Başkan Büyükkılıç, esnafa hayırlı ve bereketli işler diledi. Esnaf ile vatandaşlar da Büyükkılıç’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.
Başkan Büyükkılıç’a gezi sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
KocaeliKaramürselHapis
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37