Memduh Büyükkılıç'tan kapalı çarşı esnafına ziyaret

08 Ocak 2022 Cumartesi 01:31
Memduh Büyükkılıç'tan kapalı çarşı esnafına ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliğine verdiği önem doğrultusunda esnaf ve vatandaşla kucaklaşmaya devam ederken, bu kapsamda Camii Kebir ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda Camii Kebir ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında sigara alan bir vatandaşla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, sigaranın maddi zararlarının yanında sağlık açısından da olumsuz etkilerinden de bahsederek, tavsiyelerde bulundu.  

Camii Kebir ve Kapalı Çarşı’da tek tek esnaf dükkânlarını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, esnafların taleplerini dinleyerek, onlara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Büyükkılıç, ziyaret esnasında çocuklara hediyeler vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirirdi, vatandaşa lokum ve helva da ikram etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde gönül belediyeciliği anlayışı içerisinde hizmet ettiklerini belirterek, “Yerel yöneticiler olarak bizleri seçen, bizlere güvenen vatandaşlarımızla her an beraber olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37