Öğretmen Belediye Başkanı Okumuş'a sürpriz ziyaret

24 Kasım 2021 Çarşamba 17:44
Öğretmen Belediye Başkanı Okumuş'a sürpriz ziyaret

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş'a 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Adalet ve Kalkınma Partisi(Ak Parti) Türkoğlu ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Orçan ve yönetimi Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ramazan Orçan şu ifadeleri kullandı,  "Öğretmenlik mesleğini tüm hayatına tatbik ederek, vatandaşlarına olan hizmet görevini bir öğretmenin öğrencisine olan sorumluluğu bilincinde yapan Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’u yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret edip, öğretmenler gününü tebrik ettik. Gerek öğretmenlik mesleğinde,
gerekse de siyasi hayatında gençlerin yerinin kendinde her zaman farklı olduğunu belirten Başkanımıza, Bizlerde Ak Gençlik Türkoğlu Ailesi olarak teşekkür ediyor, hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Okumuş, "AK Parti Türkoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Orçan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir sürpriz yaptılar. Başkanımıza ve Yönetimine bu güzel sürprizlerinden dolayı teşekkür ederiz. Tüm  öğretmenlerimizin 24Kasım Öğretmenler Günü  kutlu olsun" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37