banner55

Sakarya, SGK Kavşağı'nı trafiğe açıyoruz

05 Ekim 2021 Salı 09:44
Sakarya, SGK Kavşağı'nı trafiğe açıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan SGK Köprülü Kavşağı'nda beton dökümü işlemleri bitti. Başkan Yüce, ulaşım için yapılan çalışmaları yakından incelemek için çalışma alanını ziyaret etti. SAKARYA(İGFA)- Ulaşımda şehir girişi ve kent merkezindeki trafik sorununu çözmek için yapılan SGK Köprülü Kavşağı'nda yapılan çalışmaları yakından inceleyen Başkan Yüce, " “Sakarya trafiğine nefes olacak projemizde son dokunuşları yapıyoruz. Yakın zamanda inşallah tamamlayıp trafiğe açacağız” dedi. 

Başkan Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizde özellikle ana arter olarak nitelendirdiğimiz bölgelerde ulaşımın rahatlaması için önemli dokunuşlar yapıyoruz. Bunun yanı sıra göreve geldiğimiz günden beri bilindiği üzere kent merkezi ve 16 ilçemizde yol yenileme, düzenleme ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devan ediyoruz. Devam eden projelerimizden şehir için büyük önem arz eden SGK Köprülü Kavşağı’nda son dokunuşları yapıyoruz. Ekibimiz, burada gece-gündüz çalışıyor. Beton işlemi bitti, iskele sökümleri ve kazıyla birlikte asfalt dökerek çalışmayı tamamlıyoruz. Şehir girişi ve kent merkezindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirecek projemiz çok yakın bir tarihte bitecek ve bu alanı ulaşıma açacağız” dedi. 

İncelemer sonucu yetkililerden alınan bilgilere göre,  Adapazarı, Erenler ve Serdivan’a trafik akışını kolaylaştıracak olan ve şehre yakışır bir giriş noktasında konumunda olan SGK Köprülü Kavşağı’nın yapım işlemlerinde yüzde 90’ın üzerine çıkıldığı öğrenildi. ayrıca işlemlerin çok yakın bir tarihte bitirileceğini, köprülü kavşağın Adnan Menderes ve Orhan Gazi Caddesi yönüne trafiğe açılacağını açıkladı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37