Sakarya'ya HAVASAK araçlarında artışa gidiyor

22 Eylül 2021 Çarşamba 16:41
Sakarya'ya HAVASAK araçlarında artışa gidiyor

SAKARYA (İGFA)-  Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşım sağlamak için hayata geçirilen HAVASAK'a istek fazla olduğu için araç seferleri sayısı arttırıldı. 
Vatandaşların istekleri doğrultusuna hareket ettiklerini söyleyen ve HAVASAK araç filosunu genişleten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Önceden Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelmek oradan Sakarya’ya gelmekten daha kolaydı. Uçaktan inen ve Sakarya’ya gitmek isteyen yolcular nasıl gideceğini düşünürdü. Geçtiğimiz sene BELPAŞ bünyesinde vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz HAVASAK araçlarımız sayesinde bu sorunu güvenli bir şekilde çözüme kavuşturduk. İlkolarak 9 sefer gidiş 9 sefer dönüş olmak üzere aylık 3 bin yolcuyu taşıyan HAVASAK, araç filosu ve personel güçlendirmesiyle aylık 12 bin yolcu taşıyabilecek kapasiteye ulaştı.
Arifiye’de bulunan Büyükşehir Otobüs Terminali’nden yapılan seferlerin sayısı 16 gidiş ve 16 dönüş olmak üzere günlük 32’ye çıkarıldı. Ayrıca, yolcuları şehrin merkezi noktalarından terminale taşıyan servis araçlarına da bir araç ilave edildi. Bu saye de,havalanına servis ve sefer hizmeti daha kolay hale getirildi." dedi 
Başkan Yüce, yoğun talep gören havalimanı seferleri otobüs sayısının 7'ye, servis sayısının ise 2'ye yükseldiğini ve yeni araçlarla daha konforlu yolculuk yapılacağını belirtti.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37