Sakarya’da yaz etkinlikleri başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından açık havada düzenlenecek yaz kültür sanat etkinlikleri başlıyor.

10 Ağustos 2021 Salı 14:42
Sakarya’da yaz etkinlikleri başlıyor

SAKARYA (GFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi pandemiden dolayı ara verdiği kültür etkinlerine kaldığı yerden devam ediyor. Şehrin kültür sanat ajandasına yeni bir etkinlik takvimi ile renk katacak olan programlarda adres yine Millet Bahçesi olacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan yaz etkinliklerinde Ağustos ve Eylül takvimi belirlendi. Açık hava konseri ile başlayacak olan takvim tiyatro gösterimlerinden sinema günlerine, çocuk etkinliklerinden sergilere birçok etkinlik kültür sanat şehri Sakarya’da vatandaşların beğenisine sunulacak. Etkinliklerin tamamı açık havada gerçekleştirilecek olmasının yanı sıra maske, mesafe ve hijyen kuralları uygulanacak.

Büyükşehir Belediyesi 2021Millet Bahçesi Yaz Etkinlikleri 14 Ağustos Cumartesi günü Türk Halk Müziği’nin duayen ismi Orhan Hakalmaz’ın açık hava konseri ile başlayacak. Millet Bahçesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik programı takviminde sergi, animasyon film gösterimleri, gölge oyunları, açık hava film ve tiyatro gösterimleri de yer aldı. Ağustos ve Eylül ayı boyunca her hafta sonu gerçekleşecek olan etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37