Salihli Güven otobüslerine, TSO'dan tanıtım kaplaması

19 Ekim 2021 Salı 13:23
Salihli Güven otobüslerine, TSO'dan tanıtım kaplaması

İstanbul seferi yapan Salihli Güven Turizm’in 5 otobüsüne ilçedeki tarihi mekanların yanı sıra bölgeye özgü ürünlerin görüntüleri kaplatıldı. Otobüslerin her iki yanına yerleştirilen dev görüntülerin Salihli’nin tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor.MANİSA(İGFA)- İsmi Salihli ile özdeşleşmiş olan ve 1954 yılından bu yana ulaşım hizmeti veren Salihli Güven otobüsleri, ilçenin tarihi mekanları olan Gymnasium, Artemis tapınağı, dünyanın ilk madeni parası ve antik eserlerin de yer aldığı görüntülerle kaplandı.

Salihli’nin tanıtımı için Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan kaplamada ayrıca ilçenin başlıca ürünü olan Sultaniye üzümün yanı sıra coğrafi tescilli olan Salihli Kirazı ve Odun Köfte’nin yanı sıra son yıllarda üretimi giderek artan zeytin ve zeytinyağına da yer verildi. Otobüs üzerindeki tanıtımda ayrıca Salihli TSO tarafından tescil edilmiş olan Kula Leblebisi’nin görüntüsü de yer aldı.

Ağırlıklı olarak Salihli – İzmir arasında sefer yapan Salihli Güven Turizm, toplam 45 otobüsüyle ayrıca İstanbul’a sabah akşam olmak üzere iki sefer gerçekleştiriyor. Tanıtım amaçlı kaplamalar, firmanın İstanbul seferi yapan 5 otobüsüne uygulandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37