TSE Malatya Hayvan Barınağı'nı belgelendirdi

14 Şubat 2022 Pazartesi 13:34
TSE Malatya Hayvan Barınağı'nı belgelendirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı, verdiği hizmet kalitesinden ötürü Türkiye’de ilk defa Hayvan Barınaklarına yönelik olarak TSE tarafından verilen Hizmet Yeterlilik Belgesi almaya hak kazandı.MALATYA (İGFA)- Ülkemizde hizmet veren Hayvan Barınakları içerisinde TSE tarafından belgelendirilen ilk hayvan barınağı olan Malatya Geçici Hayvan Barınağı fiziksel koşulları ve bakım imkânlarıyla standartların üzerinde hizmet veriyor.

Hizmet Yeterlilik Belgesi teslimi için Malatya Büyükşehir Belediyesinde bir program düzenlendi. Programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara TSE İl Müdürü Kürşat Bacanlı, Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz ile Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, “Türkiye’de ilk defa hayvan barınaklarıyla ilgili hizmet yeterlilik belgesiyle ilgili bir müracaatımız oldu. Bununla ilgili olarak arkadaşlarımız teknik incelemeleri yaptılar. Herhangi bir eksiklik tespit edilmedi. Bunun neticesinde hizmet yeterlilik belgesini hayvan barınaklarıyla ilgili Büyükşehir Belediyemize taktim edeceğiz. Bu sürecin ilk başlangıcı bundan sonra bunun gibi hizmet yeterlilik belgesinde 20’ye yakın belgelendirme çeşidimiz olacak. Bunlar tamamlandıktan sonra Büyükşehir Belediyemize müşteri dostu kuruluş belgesini takdim edeceğiz" dedi.

Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Malatya’da hayvan barınaklarıyla ilgili yapılan tetkikte geçici hayvan barınağımızda TSE 12841 Hizmet Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu gayreti gösteren ilgili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu belgelendirmeyi yapan TSE ve üst kuruluşlarına teşekkür ediyorum" ,ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37