GÜNDEM

435 MR hattı ile Gebze-İzmit arası artık daha konforlu

Gebze-İzmit arasında 435 MR hattı ile yeni alınan 12 metrelik belediye otobüsleriyle artık daha modern ve konforlu ulaşım yapılacak.

Gebze-İzmit arasında 435 MR hattı ile yeni alınan 12 metrelik belediye otobüsleriyle artık daha modern ve konforlu ulaşım yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yeni hat ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

İlimizde Gebze – İzmit ilçeleri arasında S.S. 141 Nolu Toplu Taşıma Kooperatifi bünyesinde toplu taşıma hizmeti veren; 400 nolu Darıca – Gebze – İzmit, 402 nolu Şifa Mahallesi – Gebze – İzmit ve Ulaşımpark A.Ş. bünyesinde hizmet veren 435 nolu KBB Gebze Garajı – Çayırova – Gebze – Umuttepe ve 530 nolu GTÜ – Darıca – Gebze – Umuttepe hatlarımıza ilave olarak;

17.10.2022 Pazartesi günü itibarıyla 435MR – Marmaray Çayırova İstasyonu – Gebze – İzmit hattımız gün boyunca Çayırova Marmaray İstasyonundan kalkış yaparak (Gebze Marmaray İstasyonu ve Gebze Otogar’a girmeden D-100 yanyol üzerinde mevcut güzergahında ) hizmet verecek şekilde Gebze – İzmit arasında seferlerine başlayacaktır.

435MR hattımız yeni alınan 12 metrelik belediye otobüslerimiz ile vatandaşlarımıza Gebze – İzmit arasında daha modern ve daha konforlu ulaşım imkanı sağlanmış olacaktır.

Hattın güzergah ve sefer saat bilgilerine e-komobil akıllı telefon uygulamamızdan ve kocaeli.bel.tr internet adresimizden ulaşabilirsiniz.