2016-12-07 12:54:22

HAK HUKUK ADALET

07 Aralık 2016, 12:54

Hacım ,halkın dolar bozdurmasına gerek yoktur . Malum kişiler 20-30 bin sömürücü zevat ve efradı dolarlarını bozdursun, ülkemiz emperyalizmden ve bu dar boğazdan kısa zamanda çıkar ,kurtulur . Adalet ve eşitliğin gelmesi için de bu zengin gözü doymazların zekatlarını İslam Hukukuna göre tam vermeleri lazım. Bu milleti soyanlar zekatlarını hakkıyla versin bu ülkede bir tane fakir kalmaz.

Bu hususta samimi Ülkücü arkadaşlardan bilirkişi heyeti kurulmalıdır. Biz Ülkücüler , iyi biliriz haksızlığa uğrayanları ve uğratanları , bu durum böyle olmazsa bu memleket düzelmez.

Dün kapışanlar ,ağza alınmayacak laflar edenler bugün sarmaş dolaş oldular. Ülkücüler fatihayı bile bilmezler ,onlar kafatasçıdır, onlar kaba kuvvetçidir , anarşiden beslenirler diyenlerle aynı çizgide olmak Ülkücülere züldür.  Önkuzuların ve tüm şehitlerimizin kemikleri kesinlikle sızlamaktadır.

Bunca işsiz ,sahipsiz Ülkücüyle ilgilenen yok. Başkanlık sistemini kıyıdan köşeden onaylamak bu ülkeye ve Ülkücü Harekete ne katacaktır? Camia hiç bu kadar ümitsiz,derbeder, dağınık ,keşmekeş olmamıştır. Bu gidişat kesinlikle çıkmazadır.

Ülküdaşlık hukuku yerlerde geziyor. Kimse kimseyi dinlemiyor. Kimse kimseyi sevmiyor,saymıyor. Konuştuğumuz herkes,yönetimler ve çok az çevreleri hariç sandığa gitmeyeceğiz diyor.Hatta CHP ye AKP’ ye oy vereceğim diyen çok insan var. Bu durum bilindiği halde tedbir alan yok. Hatta ve hatta birbirine bariz küfürler sallayan sayı oldukça fazla. Demokratik kurallar tamamen askıya alınmış ,hareketin köküne kibrit suyu dökülmüşcesine ,vicdanları sızlatan olaylar, adam harcamalar,ötelemeler , ötekileştirmeler her gün bir yenisi ile tekrarlanmaktadır.

Ulu Kocalarımız,Ak Saçlılarımız,, bu davanın çilesini çekenler neredesiniz? Parça parça,bölük bölük ola ola bitiriliyoruz. Verilen emeklere ,çekilen çilelere yazık oluyor. Yüzlerce kalite dava adamı bugün camia içinde yoklar. Nerede Alperenlerimiz? Nerede geriden gelen gençliğimiz? Birisinin başkan olmasını memleket meselesi haline getirmek bu ülkeye ve camiaya hiç bir şey kazandırmayacaktır.

Allah, Türk Milletini ve İslam Dünyasını Korusun.Amin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.