Hibrit yaşam ve oyun deneyiminde lider HP, CES 2023'te

Sürdürülebilirlik için tasarlanan güçlü yeni ürün grubu, kullanıcıların sorunsuz ve güvenli bir şekilde katkıda bulunmalarını, işbirliği yapmalarını ve bağlantı kurmalarını sağlıyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ocak 2023 Perşembe 10:53
Hibrit yaşam ve oyun deneyiminde lider HP, CES 2023'te

Sürdürülebilirlik için tasarlanan güçlü yeni ürün grubu, kullanıcıların sorunsuz ve güvenli bir şekilde katkıda bulunmalarını, işbirliği yapmalarını ve bağlantı kurmalarını sağlıyor.

İster ev ile ofis arasında gidip gelen ister belirli bir ofisi olmayıp hareket halinde bir serbest çalışan olun, HP,genişletilmiş HP Dragonfly portföyü kapsamında hibrit yaşam tarzına ve herkesin çalışma stiline uyacak mükemmel bir çözümler sunuyor.
HP, CES 2023'te, günümüzün dijital dünyasında herkesin başarılı olabilmesi amacıyla hibrit deneyimlere taze bir enerji vermek üzere tasarlanmış yeni ürün ve çözümlerini duyuruyor.

Dragonfly Pro Chromebook, sürekli internete bağlı olan, üstün özelliklere ve tasarıma sahip kullanımı kolay bir cihaz isteyen ve gittikleri her yerde çeşitli içerikler tüketen kişiler için tasarlandı. Bu 14 inçlik cihaz, kapaklı bir Chromebook'ta dünyanın ilk 8 MP kullanıcıya dönük kamerası ve bir Chromebook'ta dünyanın en parlak dokunmatik ekranı ile içeriğinizin karanlık bir odada veya güneşli bir günde en iyi şekilde görünmesi için çalışıyor. Ayrıca hızlı performans, bağlantı ve şarj için Intel® Evo™ onaylı ve telefonunuz ile cihazınız arasında sorunsuz eşleştirme sağlıyor.

Yeni HP Dragonfly Pro, şirketin gerçek dünyadaki üretkenlik senaryolarında performansı optimize eden uyarlanabilir platform yönetimi çerçevesi kullanan AMD ile birlikte tasarlandı. Bu aynı zamanda, cihazın dört kısayol tuşundan biri aracılığıyla doğrudan HP 7/24 canlı konsiyerj desteğine tek dokunuşla erişim özelliğine sahip ilk HP cihazı. Kontrol Merkezi kısayol tuşu cihazın en yaygın ayarlarına hızlı erişim sağlarken, kamera kısayol tuşu ile kullanıcılar kamera ayarlarını kolayca yapabiliyorlar.

HP Presence ile geliştirilen HP Dragonfly G4, HP EliteBook 1040 G10 ve HP Elite x360 1040 G10, hibrit çalışmaya taze bir enerji kazandırmak için yeni sezgisel video konferans yenilikleriyle daha anlamlı işbirliği deneyimleri sunuyor.

Buna dahil olan özellikler ise şöyle:

* Çoklu Kamera Deneyimi, kullanıcıların yüzlerini, nesneleri veya beyaz tahtayı aynı anda, resim içinde resim olarak veya yan yana kolayca gösterebilmeleri için çift video akışını ve kamera değiştirmeyi destekliyor. Yeni ticari bilgisayarlar, iki kameranın aynı anda kullanımını destekleyen dünyanın ilk iş dizüstü bilgisayarları.

* Otomatik Kamera Seçimi, izleyicilerin göz temasını kesmeden katılımını sağlamak için kullanıcının hangi kameraya baktığını algılamak üzere akıllı yüz izleme özelliğini kullanıyor.

* HP Keystone Correction, kamera beslemesindeki görüntüleri tek bir tıklamayla otomatik olarak kırpıp düzleştirerek beyaz tahta veya fiziksel bir belgeyi paylaşmayı kolaylaştırıyor.

* HP Be Right Back20, kullanıcıların ara vermek istediklerinde toplantılarını bölmeden video akışlarını hareketsiz bir görüntüyle değiştirmelerini sağlıyor.

Kullanıcılar gün boyunca hareket ettikçe, yeni özellikler performans ve güç tüketimini akıllıca optimize etmeye yardımcı oluyor:

* Intelligent Hibernate PC kullanım modellerini öğreniyor, böylece cihaz iş gününün sonunda pil kullanımını en aza indirmek için otomatik olarak hazırda bekleme moduna geçiyor. Zaman içinde bilgisayar, kullanıcının ertesi gün cihazı ne zaman kullanacağını tahmin edebiliyor ve anında açılma deneyimi için modern bekleme moduna geçebiliyor.

* Smart Sense, bilgisayar kullanım modellerini öğrenmek ve bunlara uyum sağlamak için yapay zekayı kullanarak bilgisayarın termal performansını optimize ediyor. Sonuç olarak daha sessiz ve daha serin bir dizüstü bilgisayar elde ediliyor. Çalışması çok rahat olan bu bilgisayar, işlerin yapılması için gereken gücü sağlamaya devam ediyor.

En yeni HP Dragonfly ve Elite 1000 Serisi bilgisayarlar, koruyucu kasalarında yüzde 90 geri dönüştürülmüş magnezyum, hoparlör muhafazasında yüzde 5 okyanusa gitmekte olanplastik ve CO2 emisyonlarını azaltmaya yardımcı olmak için kullanılmış yemeklik yağ gibi bio-döngüsel içerik içeriyor. Cihazların tüm dış ambalajları yüzde 100 sürdürülebilir kaynaklı ve 23 ülkede EPEAT® Gold Tescilli. Ayrıca ENERGY STAR® ve TCO Sertifikalı.

Çapraz olarak 21,5 ila 44,5 inç arasında değişen ekran boyutlarıyla HP E-Serisi G5 Monitörler, şık ve zarif tasarımlarıyla ev veya ofislere sorunsuz bir şekilde uyum sağlıyor. Seri, belirli modellerde 4K çözünürlük, kavisli ve ultra geniş ekranlar, yüzde 99 sRGB ve uyumlu aksesuarlarla hibrit çalışanların odaklanmasına ve bağlantıda kalmasına yardımcı olmak için çeşitli seçenekler sunuyor.

Kullanıcılar, mavi ışığa maruz kalmayı azaltan HP Eye Ease ile rahatça çalışabiliyor ve Ortam Işığı Sensörü ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor. HP E45c G5 Monitör, daha sürükleyici bir deneyim için dünyanın ilk 45 inç süper ultra geniş çift QHD kavisli monitörü olarak ön plana çıkıyor.

Yeni Sanal Çift Ekran özelliği ile iki adet 24 inç QHD monitörü tek bir 44,5 inç diyagonal monitörle değiştirilebiliyor. Bu serideki tüm monitörlerde kahve telvesi ve geri dönüştürülmüş alüminyum gibi yüzde 90 geri dönüştürülmüş ve yenilenebilir malzemeler kullanıldı.

HP hakkında
HP Inc., iyi düşünülmüş bir fikrin dünyayı değiştirme gücüne sahip olduğuna inanan bir teknoloji şirketidir. Kişisel sistemler, yazıcılar ve 3D baskı çözümlerinden oluşan ürün ve hizmet portföyü, bu fikirlerin hayata geçirilmesine yardımcı olur.

http://www.hp.com

Son Güncelleme: 12.01.2023 11:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37