Logo Yazılım, Geleceği Yazanlar Atölyesi'ni hayata geçirdi  

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım, çocuklara eğlenceli metotlarla kod yazmayı öğreteceği Logo Geleceği Yazanlar Atölyesi'nin açılış töreni düzenlendi. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Aralık 2019 Çarşamba 15:15
Logo Yazılım, Geleceği Yazanlar Atölyesi'ni hayata geçirdi  

Logo Yazılım öncülüğünde, Bütün Çocuklar Bizim Derneği (BÇBD) ve Atölye Vizyon’un katkılarıyla hayata geçen Logo Geleceği Yazanlar Atölyesi kurumsal sosyal sorumluluk projesinin resmi açılışı Logo’nun Gebze kampüsünde gerçekleşti.

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım, çocuklara eğlenceli metotlarla kod yazmayı öğreteceği Logo Geleceği Yazanlar Atölyesi'nin açılış töreni düzenlendi. 

Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuğrul Tekbulut ve Bütün Çocuklar Bizim Derneği kurucusu Leyla Tekbulut’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, GOSB Bölge Müdürü Zeynep Nil Sönmez, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ve BİLSEM Merkez Müdürü Hikmettullah Taşan katıldı.

 

Çocuklara eğlenceli metotlarla kod yazmayı öğretmeyi hedefleyen Geleceği Yazanlar Atölyesi projesi aynı zamanda onların mekanik yeteneklerini ve analitik becerilerini geliştirerek, gelecekteki yaşamlarına da bugünden dokunmayı hedefliyor.
 
8 – 10 yaş arasındaki çocuklara robotik kodlama konusunda 32 hafta boyunca verilecek eğitimleri içeriyor. Eğitimlerin sonunda çocukların hayal gücünü somutlaştırarak yaratacakları eserleri sergileyecekler. Geleceği Yazanlar Atölyesi şu ana kadar 2000’den fazla çocuğa ulaşmayı başardı. 

Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuğrul Tekbulut’un açılış konuşması yaptığı etkinlikte Tekbulut, "BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri arasında bulunan nitelikli eğitim, toplumsal cinsiyet eşitliği ve insana yakışır iş ve ekonomik büyüme maddelerine Logo Yazılım olarak büyük önem veriyoruz. 

Topluma karşı sorumluluklarımızın farkında ve geleceğin yazılımcılarına ilham ve destek olmak için Logo Geleceği Yazanlar Atölyesi’ni açtık. Bu atölyelerimizi iş ortaklarımız ve Logo ekosisteminin de gücünü alarak, tüm Türkiye’ye yaymayı arzu ediyoruz. Logo Yazılım olarak eğitime verdiğimiz destek artarak devam etmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 11.12.2019 15:21
Anahtar Kelimeler:
Logo Yazılım
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37