Gebze Hacı Ayvacıoğlu-İsmail Başaran Ortaokulu protokolü imzalandı

24 derslikli Gebze Hacı Ayvacıoğlu-İsmail Başaran Ortaokulu protokol imza töreni Kocaeli Valiliği’nde gerçekleştirildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2023 Salı 10:03
Gebze Hacı Ayvacıoğlu-İsmail Başaran Ortaokulu protokolü imzalandı

24 derslikli Gebze Hacı Ayvacıoğlu-İsmail Başaran Ortaokulu protokol imza töreni Kocaeli Valiliği’nde gerçekleştirildi.

Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında Kocaeli Valiliği ve hayırseverler İbrahim Başaran, İ.Remzi Başaran, Hülya Başaran, Gülseren Kirmani, Mehmet Başaran arasında yapılan 24 derslikli Gebze Hacı Ayvacıoğlu-İsmail Başaran Ortaokulu protokol imza töreni, Vali Seddar Yavuz, Millî Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve Başaran ailesinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Başaran ailesi üyelerini tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz, “Bugün yine çok hayırlı bereketli ve evlatlarımızın geleceğine yatırım yapacağımız hayırseverlerimizle buluştuğumuz güzel bir gün.

Gebze’de Başaran ailesinin katkısıyla yapacağımız 24 derslikli okulun protokolünü imzalamak üzere toplanmış bulunuyoruz.

Öncelikle Başaran ailesine böylesine bir hayra vesile oldukları için, evlatlarımızın eğitimine geleceğine destek oldukları için çok teşekkür ediyorum.

Bizler de Valilik olarak geri kalan kısımlarını tamamlayıp, kısa bir zaman dilimi içerisinde 24 derslikli eğitim yuvasını hizmete açmış olacağız. Çok sayıda protokol imzalıyoruz ve bu güzel örneğin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Çünkü eğitim seferberlik anlayışı içerisinde yapmamız gereken bir anlayıştır.

Biz devlet olarak Kocaeli’nde ciddi yatırımlar yapıyoruz. Şu anda 2,5 milyarın üzerinde devam eden bir eğitim yatırımımız var, bu noktada çok büyük bütçeler ayırdık.

Özellikle iş insanlarımızın, hayırseverlerimizin bu alana ilgi duyması eğitimin daha çok gündeme gelmesi bakımından da fevkalade önemli hatta maddi desteğin daha ötesinde önemli bir husustur.

Bu sebeple sizleri tebrik ediyor, gönülden kutluyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, ailenizden ahirete intikal etmiş olanlara da Allah’tan rahmet diliyorum.” diyerek, eğitime destek kampanyasında imzalanan protokolün ilimize hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme: 23.05.2023 10:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37