banner55

Eti'den global açılım

11 Mart 2023 Cumartesi 10:30
Eti'den global açılım

Eti, uluslararası pazarlarda yakaladığı büyümeye paralel olarak yeni bir global yapılanmaya geçti.ESKİŞEHİR (İGFA) - Türkiye gıda sektörünün liderlerinden ve ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Eti, Türkiye’nin global markası olma yolunda önemli adımlar atıyor. 

2017 yılında, Romanya Craiova’da Türkiye dışındaki ilk üretim tesisini faaliyete geçirmek, stratejik pazarlarında güçlü bir varlık oluşturmak ve uzun yıllardır devam eden yüksek ihracat performansına ivme kazandırmak üzere “Eti International” coğrafi birimini kurmak gibi dönüm noktası oluşturan önemli adımlar atan Eti, milyonlarca tüketiciyi ürünleriyle buluşturarak ciddi bir uluslararası büyüme elde etti.

Uluslararası varlığını daha da güçlendirmek yolunda yeni bir sıçramanın eşiğinde olan Eti, şimdi de yeni bir global organizasyona geçiyor. 2017’den bu yana Avrupa merkezli Eti International birimine liderlik eden Stephane Batoux, 1 Mart 2023 itibarı ile Eti Global CEO’su olarak atandı. Eti’nin en büyük pazarı olan Türkiye’deki gücünü korumak için, Eylül 2021’den bu yana Türkiye’deki satış örgütüne liderlik eden Ercan Öz ise, 1 Mart 2023 itibarı ile Eti Türkiye coğrafi biriminin CEO’su oldu. Öz, yeni pozisyonunda Eti Global CEO’su, Stephane Batoux’a raporlayacak. Ercan Öz aynı zamanda Eti Gıda Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37