Yıldız Entegre, Interzum 2023’te inovatif ürünlerini tanıttı

Yıldız Entegre, mobilya endüstrisinde dünyanın en önemli fuarlarından olan ve 9-12 Mayıs’ta Köln’de gerçekleşen Interzum’a katılarak sürdürülebilir malzeme ve süreçlerle ürettiği inovatif ürünlerini tanıttı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mayıs 2023 Salı 12:32
Yıldız Entegre, Interzum 2023’te inovatif ürünlerini tanıttı

Yıldız Entegre, mobilya endüstrisinde dünyanın en önemli fuarlarından olan ve 9-12 Mayıs’ta Köln’de gerçekleşen Interzum’a katılarak sürdürülebilir malzeme ve süreçlerle ürettiği inovatif ürünlerini tanıttı.

Orman ürünleri sektöründe dünyanın en büyük üreticileri arasında yer alan Yıldız Entegre, mobilya endüstrisi ve iç tasarım dünyasından önde gelen oyuncuların en son yeniliklerini paylaştığı Interzum 2023’e katıldı.

Yıldız Entegre, ana teması ‘neo-ekoloji’ olan Interzum 2023’te, sürdürülebilir malzeme ve süreçlerle ürettiği ürünlerini tanıttı. Yıldız Entegre’nin standında sergilediği panel kategorisinde geniş dekor ve doku çeşidine sahip Yıldız Trend, parke kategorisinde özgün yaşam alanlarını farklılaştıran ürünler sunan VarioClic, kapı kategorisinde monoblok yapısı, sağlam ve uzun ömürlü kapılarıyla beğeni toplayan VarioDor, Interzum ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

DOĞADAN İLHAM ALAN TASARIM

Yıldız Entegre, malzemenin özündeki değeri doğadan ilham aldığı formların eşliğinde sunarak sürdürülebilirliğe dikkat çeken standı ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Üç ayrı ürün kategorisine odaklanılan stantta yüzeylerin zenginliği, ürünün faydaları ve malzeme özellikleri ziyaretçilere tanıtıldı.

Standın merkezinde konumlanan enstalasyon alanlarında ise renk, yüzey ve doku çeşitliliği farklı kompozisyonlarla sergilenerek ziyaretçilere ürün kalitesini gözlemleme fırsatı verdi.

YILDIZ ENTEGRE HAKKINDA

Yıldız Entegre, 1890 yılında Trabzon’da kereste ticaretiyle başlayan iş hayatında kazandığı deneyimleri, 1982 yılında gerçekleştirdiği kurumsallaşma hamlesiyle vizyonunu ileriye taşımaktadır. Yıldız Entegre, farklı ihtiyaçlara yanıt veren geniş ürün yelpazesiyle orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Girişimci ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Yıldız Entegre, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Raporu’na göre Türkiye’nin en büyük 21. sanayi şirketi olurken, dünyada ise orman ürünleri sektöründe yer alan ilk 10 şirket arasında yer almaktadır.

Yıldız Entegre Türkiye, MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (MDF, sunta), kapak panel, lak panel, MDF kapı, kapı paneli, emprenyeli dekor kâğıdı ve tutkal üretimi gerçekleştirmektedir.

Son Güncelleme: 16.05.2023 12:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37