Geçtiğimiz günlerde lise öğrencilerimize deneme sınavı yaptık. Sınavı kötü geçen eşit ağırlık öğrencilerimizin moralleri çok bozuktu. Öğrencilerimizden bana  mektupla duygularını dile getirmelerini rica ettim. Sizden başka kimseye okumazsanız yazarız dediler. 

Şartlarını kabul edip  mektuplarını kimseye okutmayacağıma söz verdim. Mektupları okurken öğrencilerimizin sınavdan sonra büründükleri ruh halleri yazdıklarına olduğu gibi yansımıştı ve bu  beni çok etkiledi. Özellikle Eren’in mektubu. Eren'e izni olursa köşe yazımda mektubunu paylaşmak istediğimi söyledim. İzni üzerine mektubunu  sizlerle paylaşıyorum.

Saygıdeğer Gülay öğretmenim.

Hayatımız boyunca ruhumuza dokunan, yol gösterici, örnek bir arkadaş bulmak zor iken bizlerin karşısına bu özelliklerin mevcut olduğu bir öğretmen olarak çıktığınız için şansımızı belirtmek ve şükranlarımı sunmak istiyorum.

Gerçekten çok sık değişen ruh halleri ve durumları içerisinde olduğumuz bu dönemimizin sizlerin de en az bizim kadar farkında olduğunuzu biliyoruz, en azından temenni ediyoruz. 

Bu dönemde takdir edersiniz ki hepimizin arasında ya da sizlerle iletişim kopuklukları yaşayabiliyoruz.  Sanırım bundandır bahsini ettiğiniz konuları anamadığını düşünmeniz. Hepimiz, geleceğimizi şekillendirdiğimizin bilincindeyiz aslında. 

Fakat ne şekil vermemiz gerektiğini idrak edemiyor olabiliriz. Zira hepimiz güzellik umuyor ama güzelliği nerede bulacağımızı bilemiyoruz.

Saygılarımla……

Eren Kol

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37