Ali Kemal Aydın DEVA Partisi’ni eleştirdi

Gebzeli İş İnsanı Ali Kemal Aydın katıldığı televizyon programında mensubu olduğu DEVA Partisi’ni eleştirdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ocak 2023 Cuma 21:47
Ali Kemal Aydın DEVA Partisi’ni eleştirdi

Gebzeli İş İnsanı Ali Kemal Aydın katıldığı televizyon programında mensubu olduğu DEVA Partisi’ni eleştirdi.

Hedef TV’de Mustafa Arslan’ın konuğu olan Ali Kemal Aydın gündeme ait konuları değerlendirdi. Biat kültüründen ve Gebzelilik bilincinden geniş bir şekilde açıklamalar yapan Aydın, siyasetle de ilgili görüşlerini belirtti.

Ülkemin en büyük zaafiyeti bir an önce tüm siyasi partiler kanunu ve seçim sistemleri değişmeli. Bu zaafiyet temizlenmediği müddetçe değişime, dönüşüme gidilmediği müddetçe ülkemde kalitenin K’sını yakalamak mümkün değil. Çünkü ülkemde ayaklar baş, başlar ayak oluyor. Çünkü liyakat kültürü yok. Liyakat tanımını bilen kaç kişi var?

Program moderatörü Mustafa Arslan’ın “Geçen yıl DEVA Partisi’ne katıldınız. Siyasete girmeden önceki düşüncenizle bugünkü arasında bir değişim var mı, içerisi mi daha farklı dışarısı mı daha farklı ? Bir de önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde böyle bir niyetiniz var mı?” diye sorduğu soruya ise Ali Kemal Aydın şu cevabı verdi:

Benim niyetim, olduğum yerde inandığım doğruluğu hakimiyetim doğrultusunda hayata geçirebilmek. Onun için bu vatanıma, milletime vesile olmuş tüm geçmişlerime ve bugünkü konuma gelmesine vesile olmuş tüm rahmetlilere Allah rahmet eylesin diyorum. Bizi biz yönetmiyoruz diyorum.

Bugün DEVA Partisi’ne adımı yazdırdıysam bu sevgili Genel Başkanımız Ali Babacan’ın davranış ve yaklaşım ayrıcalığıyla olmuştur. Fakat arzu ettiğim performansı gözlemleyemediğimi, ekip ruhu, takım ruhu bütünlüğünü gözlemleyemediğimi de ifade edebilirim.

Ama eksiklerimizi tesbit edip giderebilirsek, doğruluğa, güzelliğe DEVA dahilinde vesile olabilmek ayrıcalıktır. Yapıcı eleştiri ve öneri kültürüne açık olmayan kurum, kuruluşlar siyasi partiler dahilinde hava gazıdır. Tüm makam ve mevkiler için söylüyorum. İsteyen istediği taraftan üzerine alabilir. Hiçbir sakıncası yoktur.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37