Anadolu Motor, çapa makinesi ürün grubunun gücüne güç kattı

Anadolu Motor, güçlü Ar-Ge merkezi ve mühendislik kabiliyeti ile Türkiye’de tarım sektörüne yenilikler sunmaya devam ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Mayıs 2023 Perşembe 14:50
Anadolu Motor, çapa makinesi ürün grubunun gücüne güç kattı

Anadolu Motor, güçlü Ar-Ge merkezi ve mühendislik kabiliyeti ile Türkiye’de tarım sektörüne yenilikler sunmaya devam ediyor.

Antrac çapa makinesi ürününün bir üst versiyonunu piyasaya süren şirket, benzinli ürün grubu ailesi ile tarım uygulamalarını destekliyor.

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerinden Anadolu Motor, tarım üreticilerine; fiyat avantajı, yüksek verim ve kullanım kolaylığı sunan yeni nesil benzinli çapa makinesi ürününü piyasaya sürdü.

DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ

Anadolu Motor, Antrac 200 çapa makinelerinin bir üst versiyonu olan Antrac 270 çapa makinesi ile tarımda çevreci bir yaklaşım benimseyerek, uygulamalarını çiftçilerle buluşturmaya devam ediyor.

Farklı arazi tiplerine uyumlu Antrac 270 çapa makinesi, birim alanda daha düşük yakıt tüketimi sunuyor.

ZAMANDAN TASARRUF

Aynı zamanda oldukça hafif olan tasarımı sayesinde kullanım esnasında yüksek performans sunarak, zamandan da tasarruf sağlıyor.

Antrac 270 çapa makinesi ile çapalanan toprak, yeterince havalandırılarak, ekili alanlardaki verimliliği artırıyor. Sessiz çalışma özelliğiyle de gürültüden kaynaklı performans kayıplarını önleyerek, konforlu çalışma ortamları sunuyor.

ANADOLU MOTOR HAKKINDA

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama tecrübesiyle sektörün öncü firmalarındandır. Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası “ANTOR”la devam ettiren Anadolu Motor, aralarında İtalya’nın da bulunduğu 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra, üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği çapa makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunarken; HONDA Güç Ürünleri, HONDA MARINE dıştan takma deniz motorları ve LOMBARDINI dizel motorların da distribütörlüğünü sürdürmektedir.

İleri teknolojiyi kullanarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Anadolu Motor, Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayi ve 400 anlaşmalı servis ile hizmet vermektedir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37