Aydın: Başarılı değilseniz kenara çekilmelisiniz

Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın yaptığı açıklamada, "Her konuda her manada başarılı değilseniz kenara çekilmelisiniz. Biz de siyaset kişisel itibarı ve maddi avantajları devam ettirmek olarak algılandığı için insanlar fedakârlık yapmak istemiyorlar. Bu yanlıştır. Ülkemizi belirsizliğe, olumsuzluğa götürmekten başka bir işe yaramaz" dedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ekim 2020 Perşembe 22:00
Aydın: Başarılı değilseniz kenara çekilmelisiniz

Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın yaptığı açıklamada, "Her konuda her manada başarılı değilseniz kenara çekilmelisiniz. Biz de siyaset kişisel itibarı ve maddi avantajları devam ettirmek olarak algılandığı için insanlar fedakârlık yapmak istemiyorlar. Bu yanlıştır. Ülkemizi belirsizliğe, olumsuzluğa götürmekten başka bir işe yaramaz" dedi.

Aydın maddeler halinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:
    
1 -  İnsanlarla samimi duygu düşüncelerle ilişki kurmak bana hep can ve heyecan keyif vermiştir. Hayatım, yaşamım boyunca ben değil biz kavramının doğruluğuna inandım.

2 - Kontrolsüz güç, güç değildir. Her konuda her manada dünya değişirken değişmeyeni bizim değiştirmemiz gerektiğine inanıyorum. 

3 – Vatanımıza, milletimize, ülkemize karşı yapmamız gereken ana konulardan çok çok önemlisi artı özellik ve güzellik ile bizi bizim yönetmemiz gerektiğine inanıyorum. Onun için olmazsa olmaz, samimiyetin sesiyle tüm siyasi partiler ve seçim sistemleri yenilenmelidir. 
TBMM, BELEDİYELER, SANAYİ ODALARI, TİCARET ODALARI, VAKIFLAR, SİADLAR, DERNEKLER kanunlarının son kullanma tarihinin gelip geçtiğine inanıyorum. Dünyaya doğruluk ve güzellik ile örnek (REHBER)olacak süreçleri, yaşamımızla söylem ve eylemlerimizle bütünleştirerek farklılığımızı sunmamız gerektiğine inanıyorum.

4 – Varlık gerekçemiz olan Gebze’miz ve bağlı bölgesinin ticarette de siyasette de ve genel yaşam dâhilinde İstanbul ve Kocaeli’nin maddi ve manevi olarak kibarca arka bahçesi olmasının yarattığı olumsuzluğunu ifade edebilirim. Maalesef Gebze'nin sahibi yok. Bu olumsuzluk için her manada her konuda gereğinin yapılmasını diliyorum.

5 – Her konuda her manada başarılı değilseniz kenara çekilmelisiniz. Biz de siyaset kişisel itibarı ve maddi avantajları devam ettirmek olarak algılandığı için insanlar fedakârlık yapmak istemiyorlar. Bu yanlıştır. Ülkemizi belirsizliğe, olumsuzluğa götürmekten başka bir işe yaramaz.

6 – Dünya değişirken doğruluk ve güzellikten sapmadan, saptırılmadan, değişime dönüşüme yeniliğe her manada her konuda açık olmamız gerektiğine inanıyorum. Demokrasilerde seçimin kriz getireceğini söylemek bir çelişkidir. Doğru işi Doğru zamanda Doğru şekilde yapabilmek ayrıcalıktır. Bilinçli olarak zaman dilimini değerlendirebilmek ayrıcalık ve erdemliliktir.

7 – VATAN,  MİLLET, ÜLKE olarak öğrenmeyi öğrenmek, bilişim teknolojilerindeki gelişmeleri çok dikkatli takip etmemiz gerektiğine inanıyorum. Öğrenmeyi öğrenmek, suyun önündeki engelleri kaldırmak gibidir.
Kaybetmekten korkmazsak, kazanırız. Mutluluk sadece zirvelerde değil, her düzeyde vardır.  
Güneşin doğacağını bilmezsek batışına üzülürdük. Sevgi ve bilgi paylaştıkça büyür. Cesaretli olalım.  Yetenek ve cesaret ayrılmaz ikili olmalı. Proje, Proje, Proje. Zamanı akılcı, akıcı kullanabilmek ayrıcalıktır. Zamanımız en büyük değerimizdir.  BEN + SİZ = BİZ olmalıyız.

8 - Karanlığa olumsuz bakacağımıza bir mum yakalım.  Vatan, millet, ülke olarak yaşadığımız büyük olumsuzluklar (zaafiyetler) genel olarak sorgulama ve sahiplenme kültürünün erozyona uğradığının göstergesidir. Saygı ve sevgi bütünlüğü, tüm olumlu duygu ve düşüncelerin anasıdır.

9 – Bilgi insani şüpheden, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak korkudan kurtarır.

10 - Aşkı mı sordunuz? Aşk heyecandır, coşkudur. Düşünce âleminin pırıltısıdır, ayrıcalığıdır. Aşk yaşamın itici gücüdür. Bizim aşkımız ise vatan, millet, ülke aşkıdır.

11 – Mutluluk, doğru ve güzel düşüncelerle düşünebilmeyi bilmektir. Her konuda, her manada inanmak başarmaktır.
 
     http://www.alikemalaydin.com.tr      [email protected]

Son Güncelleme: 01.10.2020 22:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37