banner55

Başkan Çiftçi ’den Mevlid Kandili mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Mevlid kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2022 Perşembe 14:45
Başkan Çiftçi ’den Mevlid Kandili mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Mevlid kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçi’nin mevlid kandili dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği gece olan Mevlid Kandili’ni tüm İslam Âlemi olarak dualarla idrak edeceğiz.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) doğumundan ölümüne kadar ahlakı, yaşayışı, söz ve davranışları ile bizlere örnek olmuş, tüm insanlığı doğru yola sevk etmek için sonuna kadar mücadele vermiştir.

O’nun sayesinde cahilliğin ve zulmün kol gezdiği cehalet asrı, zaman içerisinde saadet asrına dönüşmüş, hak din olan İslamiyet büyük bir hızla yayılmıştır.

O’nun mucizelere mazhar olan doğumu, Müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamberimiz derin bir sevgi ve özlemle anılmaktadır.

Bu mübarek gecede okunan mevlitleri dinlemek, O'nun mübarek ruhuna salât ve selâm okumak hiç şüphesiz Müslümanların Peygamberimize olan engin sevgi, saygı ve bağlılığının bir ifadesidir.

Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri görmek, O’nun her biri öğüt niteliğindeki hadislerine uymak, sünneti üzerine yaşamaya çalışmak dünya ve ahiret mutluluğumuz için anahtar niteliğindedir.

Bu duygularla; Mevlid Kandili’nin başta Çayırova’lı hemşerilerim olmak üzere bütün İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını; ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini diliyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37