Başkan Şayir’den 19 Mayıs mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Mayıs 2023 Perşembe 11:21
Başkan Şayir’den 19 Mayıs mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılında yayınladığı mesaj da; birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Şayir şu ifadelere yer verdi: “İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs'ın, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

GENÇLERİMİZ HEM GÜCÜMÜZ HEM UMUDUMUZDUR

Geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere armağan olan bu bayram, onlara milletimizin verdiği önemin bir nişanesidir. İstiklal ki, gençlerimizin en önemli şuurudur. Gençlerimiz bugünden daha güzel yarınlarımız için hem teminatımız, hem gücümüz, hem de umudumuzdur. Onların her bakımdan donanımlı olabilmesi onlara verdiğimiz eğitim ve kıymet ile mümkün olacaktır. Üzerimizdeki mesuliyetin farkındayız.

KAPIMIZ HER DAİM GENÇLERİMİZE AÇIKTIR

Biz gençlerimizin canları pahasına vatanımıza, milletimize sahip çıkacağına şüphesiz inanıyoruz. Zaferlere imza atan ecdadımızın torunları, mayasındaki kudreti, imanı ve azmi bugün de korumaktadır. Bu inançla yolumuza devam eden nesiller olarak; gençlerin fikrine, enerjisine ihtiyacımız olduğunun bilincindeyiz. Kapımız gençlerimize her daim açıktır. Geleceğe birlikte yol alacağımızın bilincindeyiz.

SAYGIYLA ANIYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili gençlerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, bu tarihi günü bizlere miras bırakan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz, kahraman gazilerimizi saygı ile anıyorum” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37