banner55

Cedit’te yer teslimi yapıldı, kira yardımları arttırıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir tarafından yürütülen Cedit Kentsel Dönüşüm Projesinde yer teslimi yapıldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2022 Perşembe 15:17
Cedit’te yer teslimi yapıldı, kira yardımları arttırıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan En-Sa Yapı ve İnşaat firması şantiye kurulumuna başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığınca yakın zamanda başlayacak çalışmalar öncesinde hak sahiplerinin kira yardımının arttırıldığı duyuruldu.

YER TESLİMİ YAPILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yürüttüğü Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 28 Temmuz’da yapılan ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan En-Sa Yapı ve İnşaat firmasına 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yer teslimi yapıldı.

ŞANTİYE KURULUYOR

En-Sa Yapı ve İnşaat firması alanda şantiye kurma işlemlerine başladı. Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bin 105 konut ve ticaret alanı inşa edilecek. Ayrıca alanın çevre düzenlemesi de yapılacak.

KİRA YARDIMI 1700 TL’YE ÇIKARILDI

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerinin kira yardımı da arttırıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığınca yapılan açıklamada hak sahiplerine yapılan aylık kira yardımı tutarının 1.300 TL’den 1.700 TL'ye çıkarıldığı belirtildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37