banner55

DDC Başkanı Öztürk, Emniyet Müdürü'ne gitti

İhracat ağırlıklı üretimiyle Türk sanayisinde ismi konuşulan firmalar arasına giren DDC Makina yönetimi, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar'la bir araya geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Mayıs 2024 Cuma 15:08
DDC Başkanı Öztürk, Emniyet Müdürü'ne gitti

İhracat ağırlıklı üretimiyle Türk sanayisinde ismi konuşulan firmalar arasına giren DDC Makina yönetimi, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar'la bir araya geldi.

Bünyesinde DDC Makina, DDC Enerji, DDC Reklam, DDC Lojistik, HM Dış Ticaret ve DDC Organizasyon şirketlerini barındıran DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Emniyet Müdürü Yazar'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

HER DAİM POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

Dilovası'nın sorunları, sanayi dünyası ve polis teşkilatının başarılı hizmetlerinin konuşulduğu ziyaret , yaklaşık bir saat sürdü. Emniyet Müdürü'nden sıcak ilgi gören DDC heyeti, Yazar'a iştigal dallarında bilgiler verirken, DDC Makine'nin faaliyetlerini de anlattılar. Görüşmede DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, Dilovası'na yönelik düşüncelerini de dile getirdi. Öztürk, '' İlçede asayişin çok iyi olduğunu gözlemliyoruz. Bir sanayici olarak bu da bizi mutlu ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da , her daim polisimizin yanındayız. Emniyet teşkilatımıza katkı anlamında DDC Grup'a düşen bir görev olursa, seve seve yerine getireceğiz. '' dedi.

DİLOVASI'NDA ASAYİŞ BERKEMAL

Ziyarette ; DDC Başkanı'nın düşüncerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Dilovası Emniyet Müdürü Turgut Yazar ise, DDC Makina'ya çalışmalarında başarılar diledi. Müdür Yazar, ilçedeki asayiş konusuna değinirken , '' İlçemizde asayiş berkemal. Eskiye göre çok sakin bir Dilovası var. Gruplaşmalar yok. Çok ender ağız dalaşı oluyor. Vatandaşlarımızın da katkısıyla Dilovası huzurlu kent oldu. Size de iş dünyasında başarılar diliyorum. Emniyet teşkilatımıza yönelik düşünceleriniz için sağ olun. '' şeklinde konuştu.

DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'ün emniyet müdürüne yaptığı ziyarette , DDC Başkan Yardımcısı Eyüp Şahin, yönetim kurulu üyeleri Hidayet Dündar ve Akın Ertekin yer aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan, ziyaret sonrası değerlendirme yapan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, '' Dilovas'nın çok değerli ve başarılı emniyet müdürü Turgut Bey'le ilçeye dair fikir alışverişinde bulunduk. DDC Makina'mızın hizmetlerini anlattık. Kendisinin görüşlerinden istifade ettik. İlgisi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum. '' şeklinde konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37