DDC Makine, GTO Başkanı Aslantaş’ı ağırladı

İMES Makineciler OSB'de faaliyete başlayan DDC Makine, açılış öncesi iş insanlarının ilgisini çekmeye devam ederken, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ağırladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Nisan 2024 Cumartesi 00:02
DDC Makine, GTO Başkanı Aslantaş’ı ağırladı

İMES Makineciler OSB'de faaliyete başlayan DDC Makine, açılış öncesi iş insanlarının ilgisini çekmeye devam ederken, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ağırladı.

ÖZTÜRK'Ü TEBRİK ETTİ

GTO Başkanı Aslantaş, DDC Grup bünyesinde yer alan DDC Makine'ye nezaket ziyaretinde bulundu. DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk tarafından fabrika girişinde karşılanan Aslantaş, fabrikayı gezdi. Dört dönüm kapalı alana sahip olan , ihracat ağırlıklı çalışan DDC Makine'nin bölgemize ve Türk sanayisine hayırlı olmasını dileyen Aslantaş, iş insanı Muhammet Öztürk'ü yatırımından ve istihdam yaratmasından dolayı tebrik etti.

KALİFİYE ELEMAN SORUNU VAR

Fabrikanın kuruluşu ve imalatı konusunda bilgiler alan ve memnuniyetini dile getiren GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'la , daha sonra ihracat ve imalat konularında fikir alışverişinde bulunuldu. DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ve grup yöneticileri tarafından bilgilendirilen Aslantaş, Öztürk'ün yatırımının bölge için çok önem taşıdığını dile getirirken, '' Odamızda 42 meslek komitesi var. Toplantılarına katılıyorum ve başlıca sorunlarını dinliyorum. Hepsinin öncelikli sorunu kalifiye eleman, mavi yakalı personel. Bunu aşabilirsek , istihdama ağırlık verirsek bölge ve ülke sanayimize çok önemli bir katkı sunmuş olacağız. '' dedi.

DDC MAKİNE ÇOK İSABETLİ

Başkan Aslantaş daha sonra, ''GTO olarak bugüne kadar yatırımcı ve girişimci iş insanlarımızı destekledik. Desteklemeye de devam ediyoruz. Bugün DDC Makine'yi gezince çok mutlu oldum, sizleri tebrik ediyorum. Buradan dünyaya ihracat yapılacak olması ise ayrıca bir mutluluk. Başarılar diliyorum, hayırlı olsun. DDC Makine bölgemiz için çok isabetli bir yatırım olmuş. '' şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK, BİLGİLER VERDİ

GTO Başkanı'na DDC Makine'nin faaliyetlerini, hedeflerini ve DDC Grup'u anlatan DDC YK Başkanı Öztürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhammet Öztürk, ''Sizi fabrikamızda görmekten ve misafir etmekten onur duyduk. Engin tecrübe ve önerilerinizden yararlanmak isteriz. Fabrikamızın açılışına hazırlanıyoruz. İnşallah ülke ekonomimize katma değer sunacak, ihracatta bayrağımızı dünyanın dört bir yanında dalgalandıracağız.

DDC Grup çatımız altında farklı iş kollarında yatırım ve operasyonlarımız var. DDC Makine'nin dışında ; DDC Enerji ile iç piyasaya kömür ithalatı yapıyoruz. DDC Reklam ile ülkemizin tanınmış kurumsal firmalarına , 'E Bebek' gibi çözüm ortaklığı yapıyoruz. DDC Lojistik firmamız tır filomuzla hizmet üretiyor. HM Dış Ticaret şirketimiz ise kendi alanında iş dünyasına katkı sunuyor. '' ifadelerini kullandı.

FAS VE KOLOMBİYA HEYETLERİ

Geçtiğimiz günlerde Fas ve Kolombiya'dan gelen heyetleri ağırladıklarına dikkat çeken Öztürk, her iki ülkenin iş insanlarıyla ticari görüşmelerinin sürdüğünü, geçen hafta katıldıkları fuarda da yoğun ilgi gördüklerini belirtti. Çok deneyimli teknik bir dış pazarlama ekibine sahip olduklarını dile getiren DDC Grup Başkanı Muhammet Öztürk , '' Açılış sonrası üretim kapasitemizin artacağını düşünüyorum. Buna paralel istihdamımız da artacak. '' dedi.

GTO Başkanı Aslantaş'ın DDC Grup'a gerçekleştirdiği ziyarette , DDC yönetim kurulu üyeleri ve Öztürk'ün danışmanları da hazır bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37