Gebze Ticaret Odası 400 bin lira bağış yaptı

Kocaeli Valisi Güzeloğlu'nu ziyaret ettiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ağustos 2016 Salı 18:10
Gebze Ticaret Odası 400 bin lira bağış yaptı
Gebze Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ederek, 15 Temmuz’da yapılan başarısız darbe girişimine karşı açılan Şehit ve Gaziler Dayanışma Kampanyası’na 400 bin lira  katkıda bulundular.

Makam toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete;  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Başkan Yardımcısı Sedat Mican ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Aslantaş, Miktat Aydın, Hüseyin Güneş, Adem Yıldırım, Ercan Altunkaya, Yücel Yılmazer, Cem Sürek, Tufan Şahinkesen, Sezgin Tekeli, Cevat Sayan, Mustafa Sekin ile Köksal Tataroğlu katıldı.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ziyarette yaptığı konuşmasında; “Türkiyemize ve sizlere geçmiş olsun diyorum. 15 Temmuz’da ki hain darbe girişimini Allah bir daha yaşatmasın. 

Başbakanımızın başkanlığında başlatılan yardım kampanyasına bizim de katkımız olması amacıyla Gebze Ticaret Odası olarak 400 bin TL katkı sunacağız. Üyelerimizinde ferdi olarak katkı sağlayacak  olması nedeniyle bu kampanyayı web sittemizde yayınlayacağız. 

Darıca’daki şehidimiz için bir yardım yapılacaksa sayın Valimizin liderliğinde ayrıca katkı sunmak istiyoruz” diyerek, hain darbe girişiminde sergilediği gayretten dolayı Vali Güzeloğlu’na teşekkür etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise ziyarette yaptığı konuşmada; “15 Temmuz kalkışmasına karşı, olayın olduğu andan itibaren Gebzeli insanımızın dik duruşunu görmekten mutlulıuk duyduğumu belirtmek istiyorum. 

Egemenliğinin kayıtsız şartsız milete ait olduğunu vurgulayan, bunu açıkça sergileyen başta aziz Şehitlerimiz olmak üzere o gecenin kahramanı tüm Türk milletinin evlatlarını saygıyla hürmetle selamlıyorum.

Tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Gazilerimize sağlık diliyorum. Bu milet tarihin her döneminde hür yaşamış, iradesini ve idaresini doğrudan kendisi belirlemiştir. 

40 yıllık hazırlanan sinsi ve hain plan milletin karşısında paramparça olmuştur. Bu yapının tüm tarafları ve işbirlikçileri hukukun önünde Türk milletine hesap vereceklerdir. 

Biz büyük bir millet ve devletiz. Tarihimizden aldığımız birikim, derinlik ve zenginliklerle geleceğe doğru kararlı yürüyüşümüzü sürdürmekteyiz. O gece Rabbimizin muradı, Türk milletinin iradesi, dimdik durması ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da liderliğinde bu tehlikeyi bertaraf ettik. Şimdi eskiye göre daha güçlüyüz. 

Sizler iş dünyamızın temsilcileri, ticaret ve sanayi kesimimizin taşıyıcılarısınız. Hem yatırımlarınızda, hem de gelecekle ilgili planlamalarınızda bu hain kalkışmaya karşı en güzel cevabı verdiniz. 

Türk insanıda, sanayiciside üzerine düşeni en güzel şekilde yaptı ve yapacaktır. 15-20 Temmuz arası tüm Türkiye’de yaklaşık 200 milyon TL lik konut kredisi kullanılmıştır. İnsanımız ülkesine ve geleceğine güvenle 8 milyar Dolarlık bir döviz bozdurarak, Türk Lirası’na dönüştürdü. 

Türk Lirasına ve ekonomisine güvendi. Biz büyük hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. Şüphesiz 15 Temmuz’u hiç unutmayacağız. Millet iradesine kast eden bu hainlere karşı verilmiş bir büyük mücadelenin, kazanılmış bir demokrasi zaferinin günü olarak hatırlayacağız. 

Kocaelimizin 2 kahraman şehidini de hiçbir zaman unutayacağız. Onların isimlerinide ilimizdeki iki okula verdik. İsimleri sonsuza kadar yaşasın. O isimleri taşıyan okullardan da geleceğine sahip çıkan imanlı evlatlar yetişsin. 

Gebze Ticaret Odamıza duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum ve bu anlamdaki katkılarını taktirle karşılıyorum” dedi. 
Son Güncelleme: 03.08.2016 23:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37