GEBZESİAD’ın yardım tırları Gaziantep’de

Son yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ülkemiz, yaralarını sarmak için adeta seferber oldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Şubat 2023 Çarşamba 18:33
GEBZESİAD’ın yardım tırları Gaziantep’de

Son yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ülkemiz, yaralarını sarmak için adeta seferber oldu.

Gebze’nin önemli STk’ları arasında yer alan GEBZESİAD deprem bölgesine iki tır malzeme yardımı ulaştırırken, önümüzdeki günlerde de deprem bölgesini ziyaret edip, acıları paylaşarak, yaraların sarılması için seferber olacak.

NURDAĞI’NDA YARA SARACAKLAR

Türkiye büyük felaket sonrası adeta seferber olurken, Gebze’de tüm STK, kurum ve kuruluşları ile deprem bölgesine yardım için harekete geçti.

Bir yıllık geçmişe sahip, Gebze’nin gelişimi için çaba harcayan Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GEBZESİAD) deprem bölgesine 2 tır yardım gönderdi.

GEBZESİAD üyeleriyle birlikte topladığı yardımları Gaziantep, Nurdağı’na yolladı. 7 Şubat gecesi yola çıkan Tırlar, 8 Şubat’da öğlen saatlerinde deprem bölgesine ulaştı.

GEBZESİAD Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş, ülke olarak yaşadıkları büyük felaketin yaraların yine ülke olarak sarılacağını ifade ederek, “Deprem haberini aldıktan sonra üyelerimiz, dostlarımız ve yöneticilerimizle birlikte deprem bölgesi için seferber olduk. Herkes büyük bir özveri ile çaba harcadı. Yaşadığımız felaket çok büyük ve 10 ilimizi etkileyen, geniş çaplı bir afet yaşadık. Ancak ülke olarak birlik-beraberlik içinde olursak, bu yaraları sarabiliriz. Allah birlik-beraberliğimizi daim etsin.

GEBZESİAD ailesi olarak arkadaşlarımızın gösterdiği çaba ve gayret takdire şayandır, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Allah depremde hayatını kaybeden deprem şehitlerimize merhameti ile muamele eylesin, hepsine rahmet diliyorum. Yaralarımıza acil şifalar, acılı ailelere başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37