İzmir Karabağ'dan afet bölgesine destek sürüyor

25 Şubat 2023 Cumartesi 13:44
İzmir Karabağ'dan afet bölgesine destek sürüyor

İzmir'in Karabağlar Belediyesi, Türkiye'yi derinden sarsan depremlerin ardından afet bölgesine çok boyutlu desteklerini sürdürüyor.İZMİR (İGFA) - Özellikle bölgedeki yerel yönetimlerle sürekli irtibatta olan İzmir'in Karabağlar Belediyesi, gelen taleplere göre gıda, hijyen, odun-kömür yardımlarının yanı sıra, temizlik işlerinin sağlıklı yürümesi için çöp konteyneri desteği de sağlıyor.

Ayrıca, evini yurdunu bırakarak Karabağlar'daki akrabalarının, tanıdıklarının yanına gelen vatandaşlarımız da bu zor süreçte unutulmuyor. Vatandaşlar, Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün 0 232 414 79 55 ve 0 232 414 79 57 numaralı telefonlarını arayarak taleplerini iletebiliyor. Ayrıca müdürlüğe gelerek talepte bulunan vatandaşlar da ihtiyaçlarını Karabağlar Belediyesi Sosyal Butik aracılığıyla karşılayabiliyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu zor sürecin dayanışmayla atlatılacağını vurgulayarak, “Biz üzerimize düşen görevi yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Afet bölgelerindeki ve kentimize gelen vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37