Kartepe Belediyesi kar sezonuna hazır

Kartepe’de beklenen kar yağışı öncesinde yolların sürekli ulaşıma açık olması için Kartepe Belediyesi ekipleri hazırlıklarını tamamladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ocak 2023 Cuma 12:44
Kartepe Belediyesi kar sezonuna hazır

Kartepe’de beklenen kar yağışı öncesinde yolların sürekli ulaşıma açık olması için Kartepe Belediyesi ekipleri hazırlıklarını tamamladı.

Kocaeli’de uzun süredir beklenen ve özlenen kar yağışının yer yer başlamasıyla birlikte Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan kar timleri çalışmalarına başladı. Kar timi 100 personel, 3 tuzlama aracı, 3 kar küreme aracı, 3 grayder, 7 kepçe, 2 looder ve 5 kamyonet ile nöbete başladı.

EKİPLER İKİ NOKTADA

Kartepe Belediyesi ekipleri 2 farklı grup olarak merkez de Uzunçiftlik, Sarımeşe, Uzuntarla, Eşme ve Acısu ile Arslanbey, Suadiye, Derbent, Maşukiye ve Karatepe bölgelerinde kar, tipi ve buzlanmaya karşı çalışmak için hazır. İlçe içindeki güzergahlar ile köy bağlantı yollarının açık kalmasını sağlayacak olan ekipler, Kartepe’de kar yağışlarından halkın olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz görev başında olacak.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

Belediye ekiplerinin göreve hazır olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, "Kış ayının kendisini göstermesiyle birlikte bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Beklenen kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz görev yerlerini aldılar. Büyükşehir belediyemizin ekipleri ile birlikte koordineli olarak çalışma yapılmaktadır. Geçen sene yoğun kar yağışı olmuştu.

Bu senede tüm imkanlarımızla birlikte sahadayız. Allah’ın izniyle beklediğimiz ve özlediğimiz kar yağışına kavuşacağız. Tüm tedbirlerimiz hazır, bizlerde kar yağışını güzelliklerle karşılamaya hazırız" açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37