Kayseri Melikgazi'den deprem bölgesinde alt yapı çalışması

11 Mart 2023 Cumartesi 09:15
Kayseri Melikgazi'den deprem bölgesinde alt yapı çalışması

Kayseri Melikgazi Belediyesi, depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması noktasında çadır kent ve konteyner kent alanlarında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Deprem bölgelerine Melikgazi Belediyesi olarak gerek teknik personel, gerekse de tüm belediyecilik hizmetleri ile destek vermeye devam ettiklerini söyleyen Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Depremin yaralarını sarmak için deprem bölgelerinde temizlikten ilaçlamaya, hafriyat kaldırmadan, sosyal yardımlara kadar tüm alanlarda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Melikgazi Çin Mahallemizde 78 çadırın kurulduğu 1000 metrekarelik alanda parke ve bordür çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor.

Kahramanmaraş’taki konteyner kentte ise parke bordür çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede buda tamamlanacak. Emekleri için çok teşekkür ederim. Geçici barınma merkezlerinin zeminini hazırlayarak depremzede kardeşlerimizi az da olsa rahat ettirmek istiyoruz. Altyapı ve zemin iyileştirme çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Çadır kentimizde mobil WC ve duşları da kurduk. Buraların günlük temizliği ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Ayrıca Dulkadiroğlu Belediyesi yönlendirmesiyle çeşitli mahallelerde çöp toplama hizmeti de veriyoruz. Su tankerimiz ile temiz su ihtiyacı olan vatandaşlara ve aşevlerine su ikmali yapıyoruz. Toz oluşan bölgelerde sulama işlerini gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37