Kırsal mahallere masa ve sandalye desteği

Büyükşehir, kırsal mahallelerdeki vatandaşların cemiyetlerde kullanması için muhtarlıklara plastik masa, sandalye ve tabure desteği verdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ocak 2023 Perşembe 10:52
Kırsal mahallere masa ve sandalye desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalleler başta olmak üzere, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmaları amacıyla muhtarlıkların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda, kırsal mahallelerdeki vatandaşların cemiyetlerde, sosyal ve kültürel etkinliklerde kullanması için muhtarlardan gelen talep üzerine 40 bin sandalye, 24 bin tabure ve 6 bin masa desteği sağlandı.

BÜYÜKŞEHİR MUHTARLARIN YANINDA

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Muhtarlıklar Şube Müdürlüğünce il genelindeki 472 mahalle muhtarlığına her yıl düzenli olarak kırtasiye, büro ve temizlik malzemesi desteği sağlanıyor. Son olarak tüm muhtarlara, mahallelerin sorunlarıyla ilgili taleplerini “Muhtar Aktif Sistemi” üzerinden Büyükşehir’e daha sağlıklı ve hızlı iletebilmeleri için dizüstü bilgisayar veren Büyükşehir, muhtarların ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde karşılıyor.

MALZEMELER MUHTARLARA TESLİM EDİLDİ

Muhtarların, vatandaşlara daha kaliteli hizmet etmeleri amacıyla talep üzerine kırsal mahalle muhtarlıklarına plastik masa, sandalye ve tabure tedarik edildi. Cemiyetlerde, cenaze, taziye, asker uğurlaması, sosyal ve kültürel etkinliklerde vatandaşların hizmetinde kullanılacak olan 40 bin plastik sandalye, 24 bin tabure ve 6 bin masanın dağıtımı tamamlandı. Malzemeleri teslim alan muhtarlar, desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve İzmit Kurtdere Mahalle Muhtarı Mustafa Ersoy;

‘’Cenaze, sünnet, düğün ve hayır pilavı gibi vatandaşların yoğun katılım sağladığı cemiyetlerde kullanılması için plastik masa, sandalye ve tabure talep etmiştik. Talebimiz hemen karşılandı. Bu anlamda tüm muhtarlarımız ve Kurtdere mahalle halkı adına Tahir Büyükakın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş:

“Başiskele muhtarları ve mahallem adına Tahir Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir dediğimiz iki etmiyorlar. Allah razı olsun. Halkımız bu hizmetten çok memnun.”

Derince Muhtarlar Derneği Başkanı ve İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz:

“Masa, sandalye ve tabureden dolayı çok memnunuz. Malzemeler, cenazelerde, taziyelerde, asker uğurlamalarında ve çeşitli cemiyetlerde kullanılıyor. Vatandaşlarımız çok memnun. Tahir Başkanımıza desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı ve Çerçili Mahalle Muhtarı Mustafa Satılmış:

“Cemiyetlerimize ve cenazelerimize yoğun bir katılım oluyor. Masa ve sandalye desteği bu manada çok faydalı oldu. Halkımız memnun. Tahir Büyükakın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ballar Mahalle Muhtarı Yüksel Horos:

“Sandalye, tabure ve masa cemiyetlerde olmazsa olmazlarımızdandı ve büyük bir eksiklikti. Mükemmel bir düşünce ve hizmet oldu. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da çok memnun.”

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çepni Mahalle Muhtarı Hüseyin Türker:

“İlçemizde, başta cenaze ve cemiyetler olmak üzere bir çok etkinlikte Büyükşehir Belediyemizin vermiş olduğu masa ve sandalyeleri vatandaşlarımıza hizmetine sunuyoruz. Hem biz hem Büyükşehir vatandaşlarımızın hayır duasını alıyor.”

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37