Muhammet Öztürk 19 Mayıs'ı kutladı

Bölgemizin başarılı iş insanlarından Muhammet Öztürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı kutladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Mayıs 2023 Perşembe 18:26
Muhammet Öztürk 19 Mayıs'ı kutladı

Bölgemizin başarılı iş insanlarından Muhammet Öztürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı kutladı.

Atatürk'ün Türk gençliğine verdiği önem ve değere vurgu yapan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, Atatürk’ün gençlere yönelik kullandığı '"Sizler, yeni Türkiye’nin geç evlatları, yorulsanız da beni izleyeceksiniz.

Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği amaca, bizim yüksek ülkümüze durmadan, yorulmadan yürüyecektir." sözünü hatırlatarak Atatürk'ün gençlerden çok şeyler beklediğini ve genç cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini söyledi.

Yaptığı yazılı açıklama ile 19 Mayıs'ı kutlayan Muhammet Öztürk, şu görüşleri dile getirdi:

Türk kurtuluş savaşının başlangıcı olan, şanlı tarihimizde altın harflerle yerini alan 19 Mayıs'ı kutluyorum. Başta ülkemizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu kutlu yolda şehit olan kahraman askerlerimizi ve vatan sevdalısı şehitlerimizi , gazilerimizi şükranla minetle anıyorum.

Türkiye Cumhuriyeti'mizin hangi şart ve koşullarda kurulduğunu anlamak için 19 Mayıs 1919'u iyi okumak gerekir. O tarihteki milli şuurun harekete geçmesi ve Ulu Önder Atatürk'ün zor şartlarda Bandırma vapuru ile Samsun'a ayak basması, ulusumuzun şahlanışı ve yeniden dirilişinin sembolüdür. İşte bundandır ki, 19 Mayıs sadece kağıt üzerinde bir tarih değil, dünya tarihinde en anlamlı gündür. Kutlu olsun.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37