Sezer: Eşsiz kahramanlık destanı Çanakkale Zaferi'nin 108.yılı kutlu olsun

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayımladığı mesaj ile Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünü kutladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Mart 2023 Cuma 12:17
Sezer: Eşsiz kahramanlık destanı Çanakkale Zaferi'nin 108.yılı kutlu olsun

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayımladığı mesaj ile Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünü kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de Çanakkale Zaferidir. Çanakkale Zaferi, cihanı hayrette bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin, Çanakkale Zaferinin 108.yıldönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Canlarını feda ederek “Çanakkale geçilmez” dedirten, kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz; milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bu eşsiz zaferle ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi ve millet olma bilinci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde nihai zafere ulaşılan Kurtuluş Savaşı’na da meşale olmuştur

Aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı şuur ve inançla, mukaddes emanetinizi daha yükseklere taşıma gayreti verirken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Son Güncelleme: 17.03.2023 12:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37