Beyazgül çocukların sinema sevincine ortak oldu

15 Ağustos 2022 Pazartesi 08:30
Beyazgül çocukların sinema sevincine ortak oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle restore edilerek dijital sinemaya dönüştürülen Şair Nabi Kültür Merkezi (Dijital Sinema Salonu) çocukları ağırladı. Başkan Beyazgül de çocukların
mutluluklarına şahitlik ederek “sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.ŞANLIURFA (İGFA) - Ücretsiz seansları ve çeşitli ikramlarıyla sabah ve akşam olmak üzere haftanın 7 günü Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda binlerce vatandaşa ulaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda “Bulmaca Kulesi Dev Kuşun Gemisi” sinema filmini çocukların beğenisine sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin, Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda beyaz perdeye yansıttığı Bulmaca Kulesi Dev Kuşun Gemisi sinema filmi çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Bulmaca Kulesi Dev Kuşun Gemisi sinema filmini izlemeye gelen çoğunluğunun çocuklardan oluştuğu izleyicilere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından patlamış mısır ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yaklaşık 200 çocuğun sinemayla tanışmasını sağlayan Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İHH yardım kuruluşu ile birlikte organize edilen sinema etkinliğine katılan çocuklarla yakından ilgilendi.

BAŞKAN BEYAZGÜL “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Başkan Beyazgül, “ Şair Nabi Dijital Sinemada filmler her zaman sizler için devam edecek. Yeter ki siz buraya gelmek isteyin. Arkadaşlarımız güzel nezih bir ortamı sizlerin kullanımına hazır hale getirmişler. Sinema salonumuz Şanlıurfa’mıza çok güzel hizmetlere vesile oluyor” diye konuştu.

Salonu dolduran çocuklara izlemek istedikleri başka film olup olmadığını da soran Başkan Beyazgül’e bazı çocuklar, Kemal Sunal filmlerini izlemek isteklerini aktarırken bazı çocuklar da korku filmi izlemek istediklerini söylediler. Başkan Beyazgül de çocuklara gönlünüze göre filmleri burada izlemeye devam edeceksiniz. Bozova Çatakta da Bungalov evler hazırladık. Her şey sizler için ifadelerine yer verdi.

İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atilla da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine çocuklar için böyle imkânların seferber edilmesinden dolayı teşekkürlerini ileterek dualarımız Başkanımızla birliktedir. Daha güzle işler yapmaları içindir” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37