23 yıldır eğitim ve öğretimin içindeyim. Önce etüt merkezi ile başladık ve 2015 yılına kadar etüt merkezi ile devam ettik.

2015 yıllında ortaokul ile okullaşma başladı ve hala hem okul hem de etüt ile yolumuza devam ediyoruz. 23 yıldır bütün eğitim sistemlerini gördüm ve deneyim kazandım.

Covid 19 ile de online eğitimle karşılaştık ve onunla tanışıp iyi taraflarını bütün kurumlarımıza giydirmeye çalıştık.

İlkokul, ortaokul ve etütlerimizde çok büyük başarılar elde ettik. Bu başarımızın sırrını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Eğitim üç ayaklı bir sacayağı gibidir. Ayakların biri eksik olduğunda diğer iki ayağın dengeli bir şekilde durması beklenemez. Bu sacayaklarını aile, okul ve öğrenci oluşturur. Bu üçlünün birbirinden ayrılmaz bir bütün ve koordinasyon halinde olmaları, eğitim ve öğretim sürecinin en ideal ve sağlıklı bir şekilde tamamlamasını ve gelecek için sağlam bir zemin hazırlamasını sağlamaktadır.

Pelikan Eğitim Kurumları olarak ilkokul, ortaokul ve etütlerimizde velilerimizi online eğitime dahil ederek çok büyük başarılar elde ettik.

Denemelerimizde velilerimiz gözetmenlik yaparak sonuçları bize bildirdi. Öğrencilerimize okudukları kitapları anlattırarak video çekip gönderdiler. Her sabah öğrencilerimizi erken kaldırarak kahvaltı yaptırıp, okul varmış gibi derse girmelerini, teneffüste öğrencimizin odasını havalandırmasını ve o ortamdan uzaklaşmasını sağladılar.

Ödevlerini kontrol ederek çocuklarının nasıl kitap çözdüğünü görüp bize bilgi vererek yardım istediler.

Yaşamsal ödevlerimizi yaptırıp öğrencimizin becerilerini artırarak öz güven gelişimine katkı sağladılar. Biz pandemi sürecini, velilerimizi eğitime dahil etmek için fırsat olarak değerlendirdik ve oldukça başarılı olduk.

Örnek vermek gerekirse 2’nci sınıf öğrencilerimiz 1.5 ayda veli takibi ile 3’ncü sınıf seviyesine ulaştı. Ortaokulda ise 58 tane 8. öğrencilerimizden 13’ü fen lisesini kazandı.

Tevitöl’e %100 burslu öğrenci yerleştirdik. 3 öğrencimiz Enka’ya girdi. 33 öğrencimiz nitelikli okullara yerleşti. Beklediğimiz başarının %100 üstünde bir başarıyı veli işbirliği ile gerçekleştirdik.

Velilerimize, bizimle işbirliği yaparak sacayağı üçlüsünü tamamladıkları için müteşekkiriz.

Pelikan Eğitim Kurumları olarak yıllardır eksiliği giderilmeyen sacayağının üçüncüsü online eğitimlerimizle devreye sokarak, ideal ve sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturduk. Çünkü online eğitimle birlikte aile eğitime dahil olmuş ve sacayağının üçüncüsü eğitimde yerini almıştır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37