Fenerbahçe Futbol Takımlarının Üçüncü Forma tasarımı, PUMA’nın sponsor olduğu 10 Avrupa takımının bir arada yer alacağı dijital yayın etkinliği THE SHOW’da tanıtılacak.
Global spor markası PUMA, Avrupa futbolunun zirvesinde yer alan 10 futbol takımı için hazırladığı sıra dışı ve yenilikçi Üçüncü Forma tasarımını dijital bir lansman etkinliğiyle tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay PUMA ile sponsorluk anlaşmasını duyuran Fenerbahçe Spor Kulübü, bu çapta bir global lansmanda yer alan ilk Türk takımı olacak.
PUMA’nın Üçüncü Forma tasarımına kattığı yeni yorum, ünlü futbol muhabiri Kelly Somers’ın sunumuyla gerçekleşecek özel bir yayınla görücüye çıkacak. “THE SHOW” adındaki bu özel program, 18 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20:00’de PUMA’nın global YouTube kanalında yayınlanacak. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yanı sıra forması tanıtılacak Avrupa takımları arasında; AC Milan, Manchester City, Valencia C.F, Borussia Mönchengladbach, Olympique de Marseille ve PSV Eindhoven gibi dünya devleri yer alıyor.
PUMA
PUMA, ayakkabı, giyim ve aksesuar tasarlayan, geliştiren, satan ve pazarlayan dünyanın önde gelen Spor Markalarından biridir. 70 yılı aşkın süredir PUMA, dünyanın en hızlı sporcuları için hızlı ürünler yaratarak sporu ve kültürü durmaksızın ileriye taşımaktadır. PUMA, Futbol, Koşu ve Antrenman, Basketbol, Golf ve Motor Sporları gibi kategorilerde performans ve spordan ilham alan yaşam tarzı ürünleri sunmaktadır. Spor etkilerini sokak kültürüne ve modasına getirmek için ünlü tasarımcılar ve markalarla iş birliği yapar. PUMA Group, PUMA, Cobra Golf ve stichd markalarının sahibidir. Şirket, ürünlerini 120'den fazla ülkede dağıtır, dünya çapında 16.000'den fazla kişiyi istihdam eder ve genel merkezi Herzogenaurach / Almanya'dadır. https://about.puma.com/




