AK Parti Gebze SKM Özdemir’e emanet

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın SKM Başkanı Hasan Özdemir oldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Mart 2023 Cumartesi 20:09
AK Parti Gebze SKM Özdemir’e emanet

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın SKM Başkanı Hasan Özdemir oldu.

Seçim tarihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla birlikte AK Parti de SKM başkanları da netleşti.

Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya tarafından teşkilatın tecrübeli isimlerinden Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Özdemir SKM Başkanı oldu.

Böylesine önemli bir görevde seçimini tecrübeden yana yapan Recep Kaya, güçlü bir yönetim yapısıyla AK Parti’yi Gebze’de 2023 seçimlerine hazırlayacak.

2008 yılında İlçe yöneticisi olarak yer aldığı AK Parti Gebze teşkilatında uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevlerinde bulunan Hasan Özdemir, 2019 yerel seçimlerinden beri Meclis Üyeliği görevini başarıyla yürütüyor.

KAYA: MİLETİMİZ GEREKENİ SANDIKTA YAPACAKTIR

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptığı açıklamada Hasan Özdemir ve SKM ekibininin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirterek, “Her zaman sahada olan AK Partimiz, şimdi SKM kadrosuyla daha da güçlü hale geldi. 14 Mayıs seçimlerinde inanıyoruz ki bir kez daha Genel Başkanımız halkımızın desteğiyle Cumhurbaşkanı seçilecek, AK Partimiz ve Cumhur İttifakımız güçlü bir şekilde TBMM’de yerini alacaktır.

Bizler de bir oy daha fazla kazanmak için tüm birimlerimizle yoğun bir mesai içerisinde olacağız. Milletimiz son günlerde yaşanan olaylarda karşımızdaki bloğun gerçek yüzünü bir kez daha görmüştür.

Cumhur İttifakı ne noter masasıdır ne de kumar masasıdır. Cumhur İttifakı bu milletin ta kendisi ve kaderidir. İktidar hesaplarını pazarlıklar üzerine kuranlara karşı milletimiz gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz her zaman olduğu gibi seçime hazırız ve SKM ekibimizle daha da etkin olacağız” dedi.

HASAN ÖZDEMİR KİMDİR?

1972 Üsküdar doğumlu Aslen İstanbul Şile’li olan Hasan Özdemir, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev aldı. Mahalle yönetiminden ana kademeye geçiş yapan Özdemir, 2008 yılında İlçe yönetim kurulu üyesi oldu. 2010-2012 yılları arasında Gebze İlçe Halkla ilişkiler Başkanlığı yapan Özdemir, 2012-2018 yılları arasında da Teşkilat Başkanlığı yaptı.

Yerel seçimlerde adaylık için bu görevinden ayrılan Özdemir 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Halen bu görevini sürdüren Özdemir, Izgara Izgara markasıyla Gebze ticari hayatında da sevilen bir isim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37