DEVA’da İl Başkanlığı’na atama yapıldı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından boşalan Kocaeli İl Başkanlığı’na Dr. Semih Taşveren vekâleten atandı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Mart 2023 Cumartesi 22:17
DEVA’da İl Başkanlığı’na atama yapıldı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından boşalan Kocaeli İl Başkanlığı’na Dr. Semih Taşveren vekâleten atandı.

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için hazırlıklar bütün hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından boşalan Kocaeli İl Başkanlığı’na DEVA Partisi Teşkilât İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin imzasıyla Kocaeli Teşkilât İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Semih Taşveren vekâleten atandı.

DEVA SEÇİME HAZIR

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kocaeli İl Başkan Vekili Dr. Semih Taşveren, “DEVA Partisi olarak gerek Türkiye genelinde ve gerekse de Kocaeli’nde aylar öncesinden seçim hazırlıklarımızı tamamladık. Bugün, iktidara geldiğimizde yapacağımız ilk bir saat, ilk 24 saat ve hatta ilk 6 ay ve 1 yıllık bütün projelerimiz, kaynaklarımız ve bunları gerçekleştirecek yetkin ve tecrübeli ekibimiz hazır.

İnşallah milletimizin teveccühü ile birlikte birkaç ay içerisinde ülkemizi girdiği bu bataklıktan ve karanlıklardan kurtaracağız. Bu konuda şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın verdiği desteğe güveniyoruz” dedi.

SKM’DE GÖREV DAĞILIMI TAMAM

Diğer yandan DEVA Partisi Kocaeli İl Seçim Kurulu (SKM) da çalışmalarını hızlandırdı. SKM Başkanı Av. Oğuz Saka başkanlığında toplanan DEVA Partisi Kocaeli İl SKM’sinde görev dağılımı tamamlandı.

Buna göre:

1 SKM Başkanı: Av. Oğuz Saka

2 SKM Başkan Yardımcısı: Ensar Emir

3 SKM Sekreteri: Tuğba Taşer Süer

4 Kadın Çalışmalar Sorumlusu: Nur Banu Yalçın

5 Gençlik Çalışmaları Sorumlusu: Doğukan Yavuz

6 Basın - Tanıtım Sorumlusu: Batuhan Aykan

7 Sosyal Medya Sorumlusu: Ayhan Akyüz

8 Bilgi İşlem Sorumlusu: Uğur Yıldız

9 Mali İşler Sorumlusu: Rahmi Canbaz - Alican Araç

10 Program Ve Planlama Sorumlusu: K. Savaş Günbeyaz

11 Eğitim Sorumlusu: Ayşegül Poyrazoğlu - Okan Aktepe

12 Hukuk İşleri Sorumlusu: Av. Metehan Yılmaz

13 Malzeme Ve Lojistik Sorumlusu: Erdem Küçükateş - Gülay Yılmaz

Olarak belirlendi ve ilçe temsilcilerinin de atamaları yapılarak çalışmalara 12 ilçenin tamamında başlandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37