banner55

Kocaeli Çayırova’da siyaset sahada buluştu

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe Yurtdışı Vatandaşlar Başkanı Şamil Ayyıldız’ın kurduğu futbol takımı, ilk hazırlık maçı için Beylikbağı spor tesislerinde sahaya çıktı.

08 Ağustos 2021 Pazar 18:12
Kocaeli Çayırova’da siyaset sahada buluştu

KOCAELİ (İGFA) - Aynı zamanda kulüp başkanı olan Şamil Ayyıldız, karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptıktan sonra saha kenarına gelerek dikkatle maçı takip etti. Dostluk maçı olan müsabakanın sonucunda yine dostluk kazandı.

Maçı izlemeye gelen ve aynı zamanda kulübün As Başkanı olan BBP İl Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Adem Yıldız, Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz ve Yeniden Refah Partili yöneticiler de tribünlerde yerini aldı.

Maç sonu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kulüp Başkanı Şamil Ayyıldız, her partinin ortak değeri olan, şahsıyla da münhasır bir isimle futbol sahalarında boy göstereceklerini kaydederek, "Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına girmiş olduğumuz bu anlamlı oluşuma her kesimden destek bekliyoruz" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37